Renée
Renée | LinkedIn Life 5 nov 2018

Als je in 2019 deze dagen vrij neemt ben je bijna dubbel zolang vrij

Een slimme meid is voorbereid, dus ook als het aankomt op vrij vragen van je werk volgend jaar. Wil je zoveel mogelijk vrije dagen in 2019? Dan weet Beautify welke data jij vrij kan nemen om er optimaal gebruik van te maken. Ondanks dat de officiële feestdagen veel in het weekend vallen is er toch nog een manier om de rest goed te benutten.

Vrije dagen opnemen in 2019 is namelijk goed te plannen. Zo krijg je maar liefst vier weken vrij door maar zestien vakantiedagen op te offeren. Tenminste, als je een baan hebt waarbij je op de officiële vrije dagen ook echt vrij bent.

Vrije dagen 2019

Er zijn volgend jaar twee momenten waarop je optimaal gebruik maakt van je vakantiedagen. Offer je vrije dagen in 2019 op de volgende data op en je bent nog veel langer vrij.

April

April is het eerste goede moment waarop je je vrije dagen van 2019 in kunt zetten. Er zijn namelijk verschillende feestdagen waar jij rekening mee kunt houden. Wel zo handig, want dan weet je precies wanneer jij alvast een vakantie met je besties of zus kunt plannen. De feestdagen zijn:

19 april (Goede Vrijdag)
21 april (eerste paasdag)
22 april (tweede paasdag)
27 april (Koningsdag)

Neem je rond die data negen dagen op? Dan ben je veertien dagen vrij. De dagen waarop je vrij wil nemen zijn namelijk 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 25 en 26 april.

December

Een ander goed moment om je vrije dagen in 2019 in te zetten is december. Heb je mooi de tijd om veel met je familie en vriendinnen te zijn. In december zijn er natuurlijk een paar officiële feestdagen:

25 december (Eerste Kerstdag)
26 december (Tweede Kerstdag)
Oké, en stiekem tellen we 1 januari (Nieuwjaarsdag) hier ook even bij.

Vraag je zeven dagen vrij? Reken dan maar op twee weken vakantie. Geef deze data alvast door aan je baas: 23, 24, 27, 30 en 31 december plus 2 en 3 januari.

Hoeveel dagen ben je dan vrij?

Het lijkt alsof je veel vrije dagen opoffert om vrij te krijgen, maar het valt wel mee. Je zet namelijk nu zestien dagen in om 28 dagen vrij te krijgen. Met andere woorden, dat is bijna dubbel zoveel. Niet slecht, toch?

Glamping 2.0: deze caravan is ook een boot en daar wil je echt mee op vakantie

Reageer op artikel:
Als je in 2019 deze dagen vrij neemt ben je bijna dubbel zolang vrij
Sluiten