Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 10 jan 2020

Met deze 5 goede voornemens kan jij zomaar eens de prins(es) op het witte paard vinden dit jaar

Je bent vrijgezel 2020 ingegaan en stiekem heb je een doel voor dit jaar: de liefde vinden. Herkenbaar? Met deze goede voornemens kun je zomaar eens de liefde van je leven vinden, dus lees snel verder.

Het afgelopen jaar had je misschien een relatie, heb je veel dates gehad of misschien niet één. Hoe dan ook, als je het dit jaar anders wil aanpakken kun je de volgende goede voornemens op je lijstje zetten.

Goede voornemens voor 2020

Het leuke aan het nieuwe jaar is, is dat alles nog mogelijk is. Je kunt keuzes opnieuw maken en het allemaal net wat beter aanpakken. Iedereen voelt zich altijd een beetje euforisch. Bijna iedereen wil graag de liefde van haar leven vinden. Maar soms kan dat best lastig zijn. Gelukkig helpen deze goede voornemens jou. En wees niet bang, deze goede voornemens zijn juist leuk om vol te houden.

Goede voornemen 1: Daten een kans geven

Ben jij het type single dat na één date al weet dat het niks gaat worden? Oké, dat kan soms ook echt zo zijn. Maar kijk eens iets verder dan die eerste date. Vaak zijn mensen toch wat gespannen en moeten ze loskomen. Na een derde date kan je vaak pas echt oordelen of jullie een match zijn.

Goede voornemen 2: Voor de juiste personen kiezen

Het kan zo zijn dat je altijd op dezelfde types valt die niet bij je passen. Bijvoorbeeld iemand die continu uitgaat, zijn of haar eigen plan trekt of simpelweg niet te vertrouwen is. Ondanks dat er opvalt weet je dat het slecht voor je is. Gun jezelf beter en leer van je “fouten”.

Goede voornemen 3: Dichtbij jezelf blijven

Dichtbij jezelf blijven zorgt ervoor dat je de mensen aantrekt die bij je passen. Je trekt namelijk aan wat je bent. Probeer je daarom niet aan te passen voor iemand in 2020. Bovendien is het heel aantrekkelijk als iemand echt zichzelf is. Dan straal je zelfvertrouwen uit.

Goede voornemen 4: Niet op uiterlijk afgaan

Het is heel verleidelijk en normaal om vooral op uiterlijk te selecteren. Helemaal als je op datingapps zoals Tinder en Happn zit. Maar kijk iets verder dan een knappe kop. Het is namelijk niet zo dat altijd de knapste man of vrouw het beste bij jou past. Bovendien wil je toch ook dat iemand jou niet alleen kiest vanwege je mooie koppie of strakke kont?

Goede voornemen 5: Jezelf op de eerste plek zetten

Misschien heb je in 2019 je tijd niet helemaal handig benut. Bijvoorbeeld door voor iemand te vechten die dat niet voor jou deed. Hoe aantrekkelijk of interessant je iemand ook vindt, hij of zij moet jou ook op de eerste plek zetten.

Merk je dat je date jou alleen wil zien als het hem of haar uitkomt? Vraag jezelf dan af of dit type persoon ook maar een minuut van het jaar 2020 in beslag mag nemen. Want meid, jij verdient alleen het beste.

Meer over de ware liefde vinden:

Reageer op artikel:
Met deze 5 goede voornemens kan jij zomaar eens de prins(es) op het witte paard vinden dit jaar
Sluiten