Zara Bircan
Zara Bircan Love 18 december 2019

Waarom winter de beste tijd is om vrijgezel te blijven

De temperatuur daalt, het wordt veel te vroeg donker en je hebt dit seizoen nog geen winterbae weten te pakken. Denk nog maar even na voordat je weer op dates gaat, want vrijgezel zijn in de winter is helemaal zo erg nog niet.

Hoe lang je al wel niet vrijgezel bent, je weet nog steeds net zo veel plezier te hebben. Al vind je het misschien wel jammer in dit kille seizoen, er zijn net zoveel voordelen aan het vrijgezelle leven in de winter.

Waarom vrijgezel zijn in de winter helemaal top is

Mis je toch dat gevoel van samenzijn? Kruip dan maar alvast dichter tegen je familie en vrienden aan, want na het lezen van deze redenen weet je weer waarom het zo fijn is om vrijgezel te zijn.

Je hoeft geen extra kerstcadeaus te kopen

Met de feestdagen haal je voor al je dierbaren wel iets liefs. Gewoon, omdat ze dat verdienen. Je hebt nu geen lover en hoeft dus ook geen extra kerstcadeaus te halen. Geen stress bij het uitzoeken van een geschikt cadeau dus.

Je hebt geen schoonouders om te imponeren

Eerste Kerstdag cadeaus uitpakken met de familie en de Tweede Kerstdag uit eten met je vriendinnen? Als vrijgezel is dat zeker mogelijk. Je hoeft geen dagen te verdelen of schoonouders te imponeren.

Je kan zoveel eten als je wilt

Feestdagen en gezelligheid vragen maar om één ding: lekker (en veel) eten. Je hoeft niks te delen met een lover die nog hongeriger is dan jij.

Je gaat vrijgezel het nieuwe jaar in

Je hoeft geen spijt te hebben van een nieuwjaarskus met een (misschien wel verkeerde) partner. Je oude vlammen mogen gedoofd achterblijven in de sneeuw die deze winter ons brengt. Tijdens je oud en nieuw feestje kun jij tenminste ongestoord flirten met alle leuke mensen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Waarom winter de beste tijd is om vrijgezel te blijven
Sluiten