Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 19 augustus 2018

Net weer vrijgezel? Deze dingen vertel jij jezelf om over je ex heen te komen

Ben je sinds jaren weer vrijgezel? Dan heb je jouw vriendinnen hard nodig. En ijs. En koekjes. En wijn. En chocolade. En heel veel positiviteit en gezelligheid om je heen. Maar soms is dat niet genoeg.

Als je net weer single bent, kan het inhouden dat je een gebroken hart hebt. Of het kan betekenen dat je eindelijk weer tijd voor jezelf hebt en opgelucht bent. Welke situatie het ook is, er is een aantal dingen die jij jezelf sowieso vertelt om over je ex heen te komen.

‘Ik ben beter af zonder hem’

Dit is je mantra sinds de break-up. Je vertelt jezelf iedere dag dat het leven zonder hem een stuk beter is, en dat je hem echt niet meer nodig hebt. Hij nam teveel van je tijd in beslag, waardoor je jouw vriendinnen veel te weinig zag. En nu heb je tenminste weer tijd voor om je eigen leven op te pakken.

‘Hij was niet de ware’

Als jullie voorbestemd voor elkaar waren, waren jullie sowieso nog bij elkaar gebleven. Dat kun je jezelf niet vaak genoeg vertellen. De ware voor jou loopt gewoon nog ergens rond en die ga je écht wel tegenkomen.

‘De seks was niet goed’

Het was allemaal prima, leuk en aardig. Maar de spetters vlogen er nooit van af en het was zelfs een beetje saai tussen de lakens te noemen soms. En dat moet anders kunnen, toch? Precies.

‘Als vrijgezel heb ik eindelijk tijd voor mijn carrière’

Een relatie neemt heel veel tijd in beslag. Nu je weer vrijgezel bent, heb je ineens veel meer tijd voor jezelf. Je kunt je eindelijk focussen op alles wat je wilt, en je tijd. Wat wil je bereiken? Nu is het moment om je daar op te richten en je dromen te gaan bereiken.

Kortom, een gebroken hart heelt. En de toekomst is mooi. Verzamel je vriendinnen en ga lekker ergens dansen vanavond.

Volgens je horoscoop ben jij dít type vriendin in een relatie

Reageer op artikel:
Net weer vrijgezel? Deze dingen vertel jij jezelf om over je ex heen te komen
Sluiten