Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 november 2017

Alle single lady’s verzamelen! Er komt een dag speciaal voor jullie en het is al over 3 dagen

In februari liggen de winkels altijd vol met hartjeschocolaatjes, hartjeskussens, hartjessnoepjes, hartjesfotolijstjes and so on. Want op de veertiende van die maand vieren we namelijk de liefde, daar kun je haast niet om heen. Maar alle leuke vrijgezelle dames in Nederland, aan jullie wordt dit jaar ook gedacht. Dit weekend staat namelijk helemaal in het teken van jullie.

Niets is zo irritant als op Valentijnsdag op je sociale media zien wat alle girls die op een roze wolk zitten gekregen hebben van hun lover. En als je je afvraagt waarom er nog geen Vrijgezellendag bestaat in Nederland, dan ben je niet de enige.

Vrijgezellendag van China naar Nederland

Het idee om een Vrijgezellendag in te voeren, is niet nieuw. In China vieren alle vrijgezellen namelijk al één dag in het jaar hoe fijn het is om single te zijn. En nu kunnen alle vrijgezellen in Nederland ook meevieren, want de fantastische dag komt dit jaar ook naar Nederland. En wel op zaterdag 11 november. Trommel al je vrijgezelle girlfriends maar op want dit wil je natuurlijk vieren.

Nu hebben jullie ook een dag waarop je al je vrienden op social media die een relatie hebben jaloers kan maken met heerlijke foto’s. Wel zo eerlijk.

Dit kun je komend weekend ook doen: Hi-ha-hóóó! Carnaval wordt blijkbaar óók in november gevierd en we kunnen ons geluk niet op

Reageer op artikel:
Alle single lady’s verzamelen! Er komt een dag speciaal voor jullie en het is al over 3 dagen
Sluiten