Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrijgezellenfeest organiseren? Hier boek je een workshop dildo of vibrator maken

Ieder vrijgezellenfeest hoort een festijn te zijn dat de boeken ingaat als een dag die niemand meer vergeet. Een dag waar iedereen die erbij was nog jarenlang aan terug denkt, vooral de bride to be. Met deze workshop gaat dat zeker lukken. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Bespaar jezelf het googlen, want met deze creatieve workshop ben je al bijna klaar.

Vrijgezellenfeest organiseren? Boek deze workshop

Stel je voor om met al je vriendinnen aan tafel te zitten met een glibberig goedje dat er later op de dag uitziet als een paal voor genot. Het kan. Via Mystery Entertainment kun je een workshop boeken waarbij je een dildo of vibrator maakt die er helemaal naar jouw wens uitziet. Beter kan toch niet?

Eerst ga je een model kleien. Hoe wil je dat je speeltje er uit komt te zien? Van die kleivorm maak je een mal van een glibberig goedje, ofwel van siliconengel. Je mag zelf bepalen welke kleur jouw maatje gaat krijgen. Als het siliconenmengsel in de mal is gegoten, is het tijd voor een pauze met een erotische taart of mogelijk een stripact. Spannend.

Als je helemaal weggegleden bent van je stoel, is het tijd om de creaties uit de mallen te halen en bekijken hoe goed jouw handwerk is. Kun je je al voorstellen wat voor gezellige boel dit wordt? Ja, wij ook. Je houdt vast geen lachspieren meer over.

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Iemand?

Reageer op artikel:
Vrijgezellenfeest organiseren? Hier boek je een workshop dildo of vibrator maken
Sluiten