Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 8 okt 2016

Vrijheid blijheid: 8 gedachtes als je zonder bh de deur uitgaat

We vinden het allemaal heerlijk om thuis rond te banjeren zonder bh. Je voelt je vrijer dan ooit en je merkt zelfs dat diep in jou een fervente feminist schuilt. Vol goede moed ga je de deur uit samen met je losbandige borsten. Zalig maar soms ook best wel awkward:

1. Je loopt de trap af en je merkt direct een significant verschil: je borsten deinzen heerlijk heen en weer en je voelt je vrijer dan ooit.

2. En betrapt jezelf op feministische gedachtes: ´Wat bélachelijk dat wij vrouwen worden geleerd dat we altijd onze borsten moeten opsluiten in en BH´

3. Je vraagt jezelf af of anderen ook zien dat je borsten heen en weer wiebelen of dat jij het alleen zo voelt…

4. Op het moment dat je de supermarkt inloopt bedenk je dat het misschien toch níet zo´n goed idee was. Het is daar zo koud dat je stijve tepels zélfs door die trui zichtbaar zijn.

5. *Mannen staren naar je tepels alsof het je ogen zijn*

6. En uiteraard kom je ook nog eens de vader van je beste vriendin, je ex en de buurvrouw tegen die je allemaal een knuffel willen geven. 100% zeker dat zij ook voelden dat de BH er vandaag niet bij was.

7. Door al dat bh-loze geknuffel ben je veel te laat voor de tram of bus die je moet halen. En daardoor ben je gedwongen om te rennen. Resultaat: au, au, au en nog eens au.

8. En als je in een raam kijkt zie je opeens dat je borsten zonder BH toch een stuk minder groot zijn dat je in je hoofd had. Een push-up bh is niets minder dan een mind fuck.

9. Bij thuiskomst realiseer je je dat bh-loos door het leven gaan het allerfijnste is binnen die vier veilige muren: home.

Save money! Lichamelijk gezien is die bh nergens voor nodig:
Weg met de bh! Dít is waarom je er helemaal geen nodig hebt

Reageer op artikel:
Vrijheid blijheid: 8 gedachtes als je zonder bh de deur uitgaat
Sluiten