Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 2 dec 2014

Vrouw maakt 2 Tinder profielen en toont aan waar mannen écht op vallen

Wat nou als je twee Tinder profielen van jezelf aanmaakt? Één met foto's zonder al teveel make-up en poespas en één profiel met foto's waarbij je flink wat make-up op hebt en je decolleté laat zien? Datingexpert Hayley Quinn deed de test.

Hayley besloot een onderzoekje te starten waar mannen nou écht naar kijken op Tinder en hoe ze reageren op bepaalde foto’s. Ze maakte één profiel aan waarbij ze weinig make-up droeg, op yoga zat en haar eigen bedrijf had. Het andere profiel was oppervlakkiger, met meer make-up (lees: nepwimpers en veel foundation) en een diep decolleté. Op dit ‘oppervlakkige’ profiel gebruikte ze niet haar eigen naam maar ‘Sonia’.

Het resultaat

Wat bleek? Hayley had 195 matches met haar eigen profiel en met Sonia bereikte ze het dubbele aantal. Echter zijn dit alleen matches. Als de match er eenmaal was bleek dat mannen wel geïnteresseerder waren in Hayley’s persoonlijkheid dan in Sonia’s persoonlijkheid. De interesse in het uiterlijk van Sonia was aanzienlijk meer dan in dat van Hayley.

Zijn mannen nu oppervlakkig? Volgens onze eigen conclusie trekt ieder uiterlijk weer een ander type man aan. Het is aan jou welke kant je wil kiezen op Tinder.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Vrouw maakt 2 Tinder profielen en toont aan waar mannen écht op vallen
Sluiten