Wow! Vrouw valt 67 kilo af vanwege 1 vliegreis

Sharon Smith vloog in December 2012 naar Hong Kong. Echter heeft ze 11 uur durende vlucht staand doorgebracht omdat ze niet durfde te gaan zitten. Ze was bang dat ze degene op de stoel naast haar zou pletten.

Sharon, die een gewicht had van 128 kilo, vond het verschrikkelijk om te reizen. Treinstoelen, vliegtuigstoelen. Allen zo krap dat ze altijd met tegenzin weer in een vervoersmiddel stapte. Gelukkig had ze tot die ene vlucht naar Hong Kong meestal nooit een passagier naast haar, of had ze een luxe stoel. Maar op de vlucht naar Hong Kong had ze het gevoel dat ze niets anders kon doen dan staan.

Sharon zei haar baan op als kleding designster voor kinderen waarbij ze de hele wereld over vloog en koos ze voor een freelanceklus thuis. Toen besloot Sharon dat het anders moest. Ze besloot te gaan afvallen. Door verschillende diëten te volgen maar vooral ook door te gaan bewegen is 67 kilo afgevallen.

“Ik was nooit iemand die blij was dat ik dik was. Het heeft me juist altijd verdrietig gemaakt”. Nu rent ze vier ochtenden in de week, laat ze de chips en chocolade staan en eet ze gezond. Veel groenten, fruit en noten. Met resultaat want Sharon weegt nu nog maar 61 kilo.

Reageer op artikel:
Wow! Vrouw valt 67 kilo af vanwege 1 vliegreis
Sluiten