Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty & Style 15 september 2017

Hoe limited editions en uit de markt gehaalde producten jou stinkend rijk kunnen maken

Veel mensen zijn bereid bakken met geld te betalen voor hun favoriete beauty producten die officieel niet meer te koop zijn. Deze slimme vrouw speelde daar handig op in. Zij verdient nu een fortuin met het verkopen van producten die niet meer te verkrijgen zijn in winkels:

Daneen Woolstrum runt een online webwinkel vanuit New York, genaamd Discontinued Beauty, waarin ze zeldzame beauty producten aanbiedt die niet meer in winkels te koop zijn.

‘Mensen willlen iets hebben wat ze niet meer kunnen krijgen en zijn bereid daar veel geld voor te betalen’, vertelt Woolstrum.

Op de site is van alles te vinden, van haarverzorging tot mascara’s. Er staat bijvoorbeeld een fles Redken shampoo op de site te koop voor 320 dollar. Maar er is ook een fles parfum te vinden voor 300 dollar en nog een shampoo. Deze is voor 80 dollar te koop, terwijl het normaal gesproken rond de 10 dollar zou kosten.

Zo kun jij ook rijk worden met beautyproducten

Hoe komt ze aan al die producten? Ze let op welke producten uit de markt worden gehaald. Bijvoorbeeld salons die aankondigen weg te gaan en hun producten nog één keer verkopen. Of grote merken die aangeven dat ze een product hebben vernieuwd. Vaak kun je dan nog ergens een paar potjes of tubes aanschaffen met de oude formule. Meer dan slim, want wie kan nou zonder haar favoriete product?

Reageer op artikel:
Hoe limited editions en uit de markt gehaalde producten jou stinkend rijk kunnen maken
Sluiten