Renée
Renée | LinkedIn Life 20 okt 2018

Waarom vrouwen die bier drinken zo onweerstaanbaar sexy zijn

Sommige mensen kijken je misschien raar aan als jij een biertje aan je lippen zet, maar maak je geen zorgen. Laat hen maar praten wat ze willen. Vrouwen die bier drinken zijn onwijs sexy en wel om de volgende redenen.

Waarom vrouwen die bier drinken onwijs sexy zijn

Iedere man houdt van een sexy vrouw, dus blijf maar lekker bier drinken vanavond:

1. Je bent een mensen-mens

Bier drink je eigenlijk altijd in gezelschap. Dat betekent dat je van gezelligheid houdt en dat is enorm aantrekkelijk. Wie wil er niet kletsen met een meid die gezellig is? Precies.

2. Je bent intelligenter

Uit onderzoek zou blijken dat je intelligenter bent als je een biertje drinkt. En wat is er nu sexyer dan een intelligente vrouw? Inderdaad, dus open nog maar een flesje. Je bent niet alleen leuk in de omgang, maar kunt ook nog een goed gesprek voeren.

3. Je leeft langer

We weten niet hoe betrouwbaar dit onderzoek is, maar bierdrinkers leven schijnbaar langer. Dat betekent dat een man meer tijd met je kan doorbrengen en hé, dat willen ze toch allemaal? Niets zo sexy als een vrouw die de tijd voor je kan nemen. Op alle vlakken.

Dit drankje verlaagt de kans op hartproblemen en maakt je botten blijkbaar sterker. Daar willen we wel voor tekenen, hoor.

4. Je voelt je sexy

Na je tweede biertje voel je je al snel een Griekse godin. Dat straal je natuurlijk ook uit, waardoor je automatisch aantrekkelijker wordt voor iedereen om je heen. Daar zegt niemand nee tegen, toch? Want of je nu een gezellig praatje maakt of indruk wil maken op de dansvloer: jij voelt je sowieso zelfverzekerder als je een paar biertjes op hebt.

Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen die bier drinken zo onweerstaanbaar sexy zijn
Sluiten