Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 14 feb 2019

Lief! Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn de allerbeste vriendinnen die je je kunt wensen

In je vriendinnengroep heb je waarschijnlijk een paar heel lieve girls. Vrouwen waar je altijd op aan kunt, die aan je denken als je iets belangrijks hebt en niet te beroerd zijn een fles wijn (of meerdere) soldaat te maken met je als je daar behoefte aan hebt. (Die laatste kwaliteit mag niet onderschat worden). Maar wil je weten wie echt de allerbeste vriendinnen zijn die je kunt wensen? Check dan hun sterrenbeeld.

Waarschijnlijk heb je vriendinnen in je vriendinnengroep die door het hele jaar door jarig zijn. En ze hebben allemaal hun goede, lieve, zorgzame en gezellige kanten. Maar vrouwen met dit sterrenbeeld zijn toch wel de allerbeste vriendin voor je.

We hebben het over het sterrenbeeld Boogschutter. Want ladies met dit sterrenbeeld springen met kop en schouders boven de rest uit.

Waarom Boogschutter vrouwen de allerbeste vriendinnen zijn

Heeft jouw bestie het sterrenbeeld Boogschutter? Lucky you. Of misschien ben je zelf wel de persoon met dit teken. Dan mogen je vriendinnen wel in hun handen knijpen met jou.

Boogschutter vrouwen zijn namelijk erg optimistisch. Dat maakt ze fijne vriendinnen, want je wil gewoon altijd bij hen in de buurt zijn met hun aanstekelijke lach. Boogschutters peppen iedereen op en staan altijd voor je klaar.

Bovendien is het nooit saai. Deze ladies hebben altijd wel zin in avontuur. Ze zeggen altijd ‘ja’ als je spontaan iets bedenkt.

Verder zijn Boogschutters eerlijke en oprechte mensen. Je kunt ze alles vertellen. En, toch wel een grote bonus, ze laten je never nooit meer gaan.

Trakteer je Boogschutter vriendin maar op een drankje of etentje. Want ze is fantastisch.

Reageer op artikel:
Lief! Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn de allerbeste vriendinnen die je je kunt wensen
Sluiten