Redactie
Redactie Life 27 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit herkennen alle vrouwen die snel huilen

Laat die tranen maar stromen. Jij bent niet zwak, je staat gewoon heel erg in contact met je gevoelens. Je bent empathisch en emotioneel sterk.

Je houdt het bij geen enkele film droog

Thuis op de bank is het soms wel lekker om je helemaal te laten gaan, met flinke snikken. Maar in de bioscoop is het een heel ander verhaal. Inmiddels neem je voorzorgsmaatregelen als je naar de film gaat. Je stopt bijvoorbeeld make-up remover in je tas. Of je doet geen mascara op als je weet dat je die dag naar de bioscoop gaat.

Het maakt namelijk niet uit wat voor film het is, er is altijd wel een moment dat jij even een traantje wegpinkt. Soms denk je aan het einde van de film dat je het droog hebt gehouden, maar dan komt er toch nog een emotionele scène. Je hoort de muziek aanzwellen en ja hoor, daar ga je.

We dare you: 7 x zielige Netflix films waarbij je je tranen niet kunt tegenhouden

Je collega’s weten wanneer ze je even met rust moeten laten

Huilen op het werk, je vindt het verschrikkelijk en ook wat onprofessioneel. Maar soms gebeurt er gewoon iets, met een klant of met de baas. Tijdens het gesprek weet je je emoties te controleren, maar zodra je weg kunt lopen voel je je ogen vochtig worden en de brok in je keel groeien. Je collega’s weten dat ze je gewoon even met rust moeten laten, want als je erover gaat praten is het hek helemaal van de dam. Al mag je lievelingscollega soms best een troostende arm om je schouder heen slaan.

Als je dronken bent, weet iedereen hoe laat het is

Je weet niet wat het is, maar als je hebt gedronken is alles ineens zoveel emotioneler. Je huilt tranen met tuiten, zelfs als je géén idee hebt waarom. Omdat je zoveel van je beste vriendin houdt of omdat je een man helemaal alleen aan de bar zag staan. Je komt je ex tegen en je kunt nog net op tijd je hoofd afwenden voor hij je tranen ziet. Pff, blame it on the alcohol.

Dat liedje is gewoon zo mohohoooi

Of het nu Justin Bieber is of Adele, soms komt een liedje gewoon binnen. Of dat nu de melodie, de woorden of puur het moment is, weet je niet, maar het raakt je en dat is alleen maar mooi, toch?

Soms zijn het de kleine dingen waar je emotioneel van wordt

Dat je leidinggevende zegt hoe blij ze met je is. Of dat je vriendin je chocolade geeft, omdat je een dag op haar huisdier hebt gepast. Je voelt je helemaal week worden van binnen. Geeft niets hoor, dat laat gewoon zien hoe blij je bent.

Lees ook: Meiden die snel huilen hebben deze 5 geweldige kwaliteiten dus schaam je niet

Reageer op artikel:
Dit herkennen alle vrouwen die snel huilen
Sluiten