Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 29 jul 2015

Deze krachtige video laat aan mannen zien hoe vrouwen op straat worden lastig gevallen

Wij vrouwen worden op straat regelmatig nagefloten, krijgen opmerkingen naar ons hoofd, en soms lopen mannen zelfs met ons mee. Het gebeurt niet continu, maar zeker vaak genoeg om het als enorm storend te ervaren.

We proberen het te negeren, erboven te staan, maar alsnog is het soms écht vervelend. Maar we kunnen er vrij weinig tegen doen.

Af en toe komt dit onderwerp in het nieuws. Vorig jaar werd er een krachtige video over gemaakt waardoor het issue weer veel werd besproken. Daarna leek het geen issue meer te zijn. Echter gebeurt het nog steeds. En nu is er een nieuwe video gemaakt door de Cosmopolitan die we wel met jullie moéten delen.

In deze video wordt namelijk niet alleen in beeld gebracht waar wij vrouwen mee te maken krijgen op straat, maar tonen ze dit materiaal ook aan onze lovers. Soms kunnen wij namelijk niet thuis uitleggen hoe vervelend we het vinden, of hoe het is als mannen dat doen. Een man maakt het namelijk nooit zo mee. En de mannen op straat doen het niet als jij hand in hand met vriendlief voorbij komt. Maar deze video brengt het wél in beeld. En de reacties van de mannen zeggen alles:

Reageer op artikel:
Deze krachtige video laat aan mannen zien hoe vrouwen op straat worden lastig gevallen
Sluiten