Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 21 okt 2018

Vrouwen met deze namen blijken de beste huwelijkskandidaten te zijn

Je kunt veel zeggen over eigenschappen die iemand een geschikte huwelijkskandidaat maken. Zo is het handig dat je dezelfde normen en waarden hebt als je lover, dat je de toekomst enigszins hetzelfde voor je ziet en dat je gewoon niets liever wil dan tijd doorbrengen met die ene persoon waar je van houdt. Maar dat ook je naam invloed heeft op je kwaliteiten als ‘vrouw van’ dat is toch best bizar.

Toch schijnt het zo te zijn, als we onderzoekers van de website Siteopia moeten geloven dan. Deze websites die domeinnamen verkoopt in Amerika, heeft namelijk 2000 mensen ondervraagd over wat de populairste namen zijn voor vrouwen om mee te trouwen.

Hier is het lijstje.

1. Katie
2. Sophie
3. Louise
4. Sarah
5. Emily
6. Charlotte
7. Elizabeth
8. Amy
9. Jessica
10. Lucy

Oké het zijn natuurlijk allemaal prachtige namen. En drie keer hoera als jij een van deze namen bezit. Maar voordat je naar het gemeentehuis rent om je naam te veranderen: je naam zegt toch echt niet alles hoor.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je een man vindt waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Met je eigen naam. En die jou je prachtig laat voelen, gewoon zoals je bent.

Misschien heb je aan dit artikel meer: Mannendossier: Dit is hoe mannen de vrouw van hun leven kiezendroomvrouw-770x462

Siteopia

Reageer op artikel:
Vrouwen met deze namen blijken de beste huwelijkskandidaten te zijn
Sluiten