Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 23 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Bij deze bioscoop in Den Bosch hebben ze ligstoelen zodat je lekker onderuitgezakt naar de film kan kijken

Films kijken doe je natuurlijk het liefst compleet onderuitgezakt met een bak popcorn op schoot. Het enige wat je mist in de bioscoop is een dekentje en je bed. Niet bij deze bioscoop in Den Bosch, daar hebben ze namelijk ligstoelen en dat is precies wat je wil tijdens het film kijken.

Plan met je vriendinnen een filmavondje in Den Bosch want daar vind je de vetste bioscoop van Nederland. Vergeet ook niet een fluffy fleecedekentje mee te nemen want jullie kunnen liggend van de nieuwste films genieten.

Vue in Den Bosch

De bioscoopzalen in Den Bosch zijn voorzien van Deluxe Seating. Deze stoelen kun je automatisch instellen en kun je achterover kiepen tot bijna ligstand.

Alle ruimte voor jezelf

Daarnaast heb je ook nog eens mega veel ruimte voor jezelf en heb je geen last van de mensen naast je. Misschien wel iets minder gezellig voor een date maar daar trek jij je natuurlijk niks van aan.

Het grote gevaar van deze stoelen is natuurlijk wel dat je niet in slaap moet vallen, al helemaal als je ook nog eens onder een warm dekentje kruipt. Wordt jij niet zo snel slaperig? Dan wil je vast en zeker naar deze bioscoop in Amsterdam waar je 24/7 film kunt kijken.

Reageer op artikel:
Bij deze bioscoop in Den Bosch hebben ze ligstoelen zodat je lekker onderuitgezakt naar de film kan kijken
Sluiten