Waar je make-up allemaal nog meer voor kunt gebruiken

Naast dat we make-up natuurlijk gebruiken voor zijn oorspronkelijke purposes, komt make-up ons soms ook nog wel leuk van pas voor andere ongemakken. Lees hier waar je make-up allemaal nog meer voor kunt gebruiken:

Nagellakremover:

Met een beetje nagellakremover op een watje verwijder je zo de vervelendste stickers. Hoef je niet meer eindeloos te staan pulken onder de warme kraan (haven’t we all).

Haarlak:

Hou je vast, want haarlak is echt een onderschatte bron van oplossingen. Zo kun je met haarlak:

  • Zorgen dat je jurk/rok niet meer aan je benen blijft kleven. Je wordt nogal snel statisch met zo’n zwierig ding aan, en dat wil nog wel eens voor oncharmante beelden zorgen (Is het een broek? Is het een rok?). De oplossing: spray wat haarlak aan de binnenkant van je jurk/ rok en je hebt nergens meer last van.
  • Haarspray is een geweldige vlekverwijderaar. Soms heb je zelfs zo’n geluk dat als je een beetje haarlak sprayt op een vlekje dat het vanzelf al oplost. Dit geldt wel alleen voor harde oppervlakken, zoals een muur of je wastafel.
  • Haarpray (maar ook wederom nagellak) kan zorgen dat je goedkope maar wel oh zo vette blingringen niet meer afgeven. Zo’n groene vinger is ook altijd een beetje jammer aan het einde van de avond. Spray wat haarlak en laat het drogen of lak een dun laagje nagellak aan de binnenkant van de ring and you’re ready to go diva.
Nagellak:

Nagellak, en dan zeker transparante nagellak kan zomaar je redding zijn. Naast dat het je nagels op kan pimpen, kan je het ook goed gebruiken om je panty mee te redden. Als je een klein gaatje hebt kun je daar wat nagellak op doen en zo voorkom je dat het een ladder wordt. Handig.

Lippenstift:

Je kan lieve kusjes achterlaten op de spiegel van je lover, maar je kan er ook een berichtje mee schrijven als je geen pen bij je hebt. Altijd goed om te weten voor als je sexy je nummer wil achterlaten bij je aanwinst van de avond. (Ook prima mogelijk met je oogpotloodje of je eyeliner)

Reageer op artikel:
Waar je make-up allemaal nog meer voor kunt gebruiken
Sluiten