2 in 1: Waar oogcrème nóg meer goed voor is

Ben jij ook dol op je oogcrème? Goed nieuws, dit wondermiddel is namelijk te gebruiken voor meer dan alleen je ogen.

Jouw oogcrème is namelijk ook perfect voor de lijntjes rondom je lippen. Wanneer je veel lacht of een duckface maakt voor een selfie, ontstaan er vaak rimpeltjes rondom je bovenste lip. Oogcrème is hiervoor de perfecte oplossing.

Maar waarom? Dermatoloog Matt Leavitt legt het ons uit. ‘De formules die gebruikt worden voor oogcrèmes zijn tegen rimpels en omdat deze rijk is aan voedende ingrediënten om de collageen productie te bevorderen, is het ook perfect voor de rimpels bij je bovenlip. Omdat de huid rond je ogen het moeilijkst zijn om tegen rimpels te behandelen, is een oogcrème hier speciaal voor ontworpen. Daarom is het ook perfect voor je lippen.’

Een goede oogcrème is nog nooit zo fijn geweest. Multifunctionele producten, wij houden ervan. Hoe je het beste de crème aanbrengt? Gewoon eerst onder je ogen en de hoeveelheid die nog op je vinger zit kun je dan gebruiken voor je bovenlip. Smeer de crème van je bovenlip tot aan je neus en jij hebt een prachtige mond waar je nog heel lang mooie selfies mee kunt maken.

Op zoek naar een fijne oogcrème? Deze van Kiehl’s is een van onze favoriete:

Reageer op artikel:
2 in 1: Waar oogcrème nóg meer goed voor is
Sluiten