wpk-admin
wpk-admin Love & Seks 9 aug 2019
Leestijd: 3 minuten

De beste plekken om een knappe vrijgezel aan de haak te slaan

De liefde van je leven vinden is nog niet zo makkelijk – of zo lijkt het in ieder geval wanneer je single bent. Toch zijn er genoeg plekken waar je je soulmate tegen kan komen, als je maar weet waar je moet zoeken.

Dit artikel van Vivian verscheen eerder op NSMBL.

Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Wij hebben een lijstje gemaakt waar je de béste kansen hebt om iemand aan de haak te slaan. Good luck!

1. In de supermarkt

Boodschappen doen hoeft geen vervelend klusje te zijn. Knoop een gesprek aan met die cutie die voor je in de rij staat! Grote kans dat hij of zij het alleen maar leuk vindt dat het saaie boodschappenklusje ineens een stuk interessanter is geworden.

2. Bij een cursus

Natuurlijk volg je een cursus omdat je iets interessant vindt en er meer over wil leren, maar vergeet niet dat dit een uitstekende plek is om iemand aan de haak te slaan. Zeg nou zelf: wat is er nou fijner dan dat jullie in geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen? Zo kun je uren kletsen over de beste cameralenzen of de lekkerste recepten.

3. Op je telefoon

Maar niets is zo makkelijk dan op je mobieltje op zoek gaan naar liefde. Bij veel datingsites moet je nog steeds betalen, maar bij voldoende ook niet niet! Als je even zoekt, kun je met diverse apps gratis de liefde van je leven vinden. Op basis van locatie en interesses kun jij zelf bepalen waar jij naar op zoek bent: een gezellig praatje, een nieuwe vriend óf natuurlijk een date. En daar hoef je niet eens voor van de bank te komen. Perfect!

4. In het park

Ga eens een rondje lopen in het park! Houd je van hardlopen? Knoop dan een gesprek aan met andere uitgeputte hardlopers. Of als je een wandeling maakt met je hond, maak dan een praatje met andere hondenbaasjes. Hij wil je vast graag vertellen hoe zijn hond heet.

5. In de sportschool

Volgens een onderzoek van Illicit Encounters is de sportschool dé beste plek om iemand te versieren. Een meerderheid van de ondervraagden gaf aan open te staan voor een gesprek en wat geflirt in de sportschool. En zeg nou zelf: wat is een groter compliment dan dat iemand je zélfs met een rood, zweterig hoofd aantrekkelijk vindt?

6. In de trein

Lange treinritten hoeven niet meer saai te zijn! Geef die knapperd daar bij het raam een complimentje over zijn leuke tas of zijn schoenen. Geen cuties te bekennen? Pak dan je telefoon erbij en verken met een dating-app leukerds door het hele land, zo hoef je niet zelf alle provincies door te spitten. Misschien woont de liefde van je leven wel in Utrecht, Limburg of Friesland. Of zit hij of zij wel in je trein. Je zult het nooit weten als je het niet probeert.

7. In musea en kunstgalerijen

Kunst is heel persoonlijk: wat de een mooi vindt, vindt een ander verschrikkelijk. Maar dit zorgt wel voor genoeg stof om over te praten en discussiëren.

8. Op vakantie

Wie weet woont de liefde van je leven wel in Spanje, Engeland of een ver land als Thailand of Brazilië. Wanneer je op vakantie bent kun je natuurlijk alle barretjes afgaan, maar via een app als Badoo of Tinder kun je direct kijken wie er in de buurt is. Delen jullie in ieder geval al een passie voor hetzelfde land.

Meer over relaties:

Reageer op artikel:
De beste plekken om een knappe vrijgezel aan de haak te slaan
Sluiten