Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 6 jul 2019

Waarom we allemaal een Bad Boy willen, maar een Good Guy nodig hebben

Hebben we ze allebei niet eens gehad? Een echte Bad Boy en een goodie two shoe Good Guy. Waarschijnlijk begon het met de één, waar je je op den duur mee verveelde of niet veilig bij voelde, waardoor je het gevoel had dat je misschien precies het tegenovergestelde eens moest proberen. Herkenbaar? Dit is waarom we soms zo naar een Bad Boy verlangen, maar eigenlijk een Good Guy in een Bad Boy nodig hebben:

1. Bad Boys voegen de hoognodige drama toe aan je leven

Zeg maar niet dat je niet van drama houdt, want hoe erg het soms ook kan zijn, zonder drama is er geen leven. Daarom houden we ook zo van Bad Boys. Ze zetten ons in een emotionele achtbaan wat af en toe verdriet, maar ook de meest geweldige gevoelens met zich mee kan brengen. Aan deze gevoelens kun je verslaafd raken. De spanning, nooit weten waar je aan toe bent. Waardoor je iedere keer weer een Bad Boy uitkiest.

2. Good Guys weten hoe ze drama moeten doseren

Ook Good Guys weten hoe ze drama aan het leven moeten toevoegen, maar dan in betere mate. Ze weten dat ruzies op een bepaald moment moeten worden bijgelegd en dat sommige opmerkingen terug moeten worden genomen. Hij weet hoe hij om moet gaan met zijn emoties, woorden en acties en dat is natuurlijk stiekem best belangrijk in een relatie. Het is net wat minder heftig, en de discussies zijn net wat softer. Maar soms is dat zo ontzettend fijn.

3. Bad Boys nemen je mee op avonturen

Ze weten hoe ze buiten de box moeten denken wat ervoor zorgt dat jij ook vaak buiten je comfortzone moet stappen. Hoewel dat vaak erg onprettig is, levert het soms ook de meest bijzondere momenten op. Leef je leven tot de max.

4. Good Guys zullen je beschermen

Op avontuur gaan is fantastisch, maar Bad Boys kunnen op avontuur stiekem best egoïstisch zijn. En dat is alles behalve fijn wanneer jij net uit je comfort zone bent gestapt voor hem (oké, en een beetje voor jezelf). Good Guys zijn echter meer bezig met jouw veiligheid dan met die van hunzelf. En hoewel hij je misschien niet altijd tot de uiterste sensatie zal pushen, is het wel fijn dat hij naast je zal staan indien jullie toch samen op avontuur gaan.

5. Bad Boys zijn fantastisch in bed

Waarom? Omdat ze dingen durven te proberen die sommige mannen misschien als een taboe zien. Bad Boys proberen altijd hun fantasieën na te leven wat bij jou kan zorgen voor bijzondere nieuwe ervaringen.

6. Good Guys zullen de liefde met je bedrijven

Hoewel Bad Boys misschien vooral gericht zijn op de seks, zijn de Good Guys gericht op het geweldig laten voelen van hun vrouw. Ze zorgen dat jij je compleet op je gemak voelt, niets doet tegen je zin en een fantastische avond hebt. En als dat niets waard is..

7. Bad Boys zijn perfecte goeie vrienden

Ze zijn leuk om mee om te gaan, aangezien ze oog hebben voor avontuur. Ze weten hoe ze moeten feesten, nieuwe ervaringen moeten opzoeken en hoe ze een fantastische tijd voor zichzelf kunnen creëren. Zeker het mee hangen waard.

8. Good Guys zijn perfecte vriendjes

Ze zijn er om je te steunen, te motiveren en om je op het juiste pad te houden. Ze zijn er voor je in zowel de goeie als de slechte tijden, en dat kun je lang niet over iedereen zeggen.

9. Bad Boys geven je het gevoel alsof je ze ieder moment kwijt kunt raken

Een erg vreemd fenomeen onder ons mensen is dat we stiekem verlangen dat onze partner ons kan verlaten. Ja, dat klinkt inderdaad raar, maar het zit zo: we moeten onszelf doen geloven dat we onze liefde van ons leven kunnen verliezen, om niet te vergeten hoeveel iemand voor ons betekent. Natuurlijk moet je een vorm van zekerheid in je relatie hebben, maar 100% zekerheid wordt helaas echt saai.

10. Wanneer de Good Guys beloven dat ze je nooit zullen verlaten, dan zullen ze dat ook nooit doen

De ideale partner is iemand waarvan je iedere dag bang bent hem kwijt te raken, maar waarvan je weet dat het nooit zal gebeuren. De Good Guys zijn er voor je tot het bittere einde en zullen je liefde absoluut waard zijn.

Het enige probleem is dat een ontzettende Bad Boy en een enorme Good Guy allebei niet vallen onder Mister Perfect. We moeten een man zien te vinden die zowel een Bad als een Good Guy is. Het beste van beide werelden, zou het mogelijk zijn? Laat ons weten als je ‘m hebt gevonden.

Reageer op artikel:
Waarom we allemaal een Bad Boy willen, maar een Good Guy nodig hebben
Sluiten