Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 5 sep 2015

7 redenen waarom badass girls dé beste vriendinnen zijn

De vriendinnen die om jouw heen staan zijn hoogst waarschijnlijk allemaal wel iets andere types. Waar je met de één liever gaat shoppen, kun je met de ander beter praten. En hoogst waarschijnlijk heb je er ook wel een badass typetje bij zitten. Ondanks dat je misschien wel eens je twijfels bij haar hebt, is ze goud waard.

Dit is waarom zij zo goed voor je is:

1. Ze zegt de waarheid
Want dat maakt haar zo badass, ze zegt alles wat ze denkt. Of je het nou wilt horen of niet. En dat is fijn.

2. Ze durft alles
Of althans, dat lijkt zo. Zij moedigt jou aan om met die leuke man te gaan praten en anders introduceert ze je wel op haar vlotte, zelfverzekerde manier.

3. Ze steunt je altijd
Je hart is gebroken of je wilt de stap maken naar een nieuwe baan, hoe dan ook, zij staat altijd voor je klaar. Op haar kun je rekenen ook al kan ze het er soms niet mee eens zijn.

4. Ze doet wat ze zelf wilt
En wanneer ze het wilt. En zo’n ‘vrije’ geest is heerlijk verfrissend.

5. Ze inspireert je
Want zij is de baas over wat ze wilt doen. Ze kan niet tegen hypocriete mensen en bant alles uit haar leven wat niet positief voor haar is. Echt een voorbeeld toch?

6. Ze laat je weten dat je het waard bent
Omdat je dat soms misschien wel eens vergeet. Je mag er echt zijn en dan vooral hoe jij bent. En ze herinnert je er graag aan, want ze is dol op je.

7. Ze komt voor je op
Cause you don’t mess with her. Ze trekt zich van niemand iets aan en als je wat te zeggen hebt, zeg het dan maar in haar gezicht. En vooral als het om haar allerbeste vriendin gaat.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom badass girls dé beste vriendinnen zijn
Sluiten