Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 15 mrt 2016

Waarom de kus voor het slapengaan de allerbeste kus van de dag is

Het is een klein gebaar, maar tegelijk is het een teken van de ultieme liefde, een nachtzoen. Die laatste kus aan het einde van de dag is hemels en dit is waarom.

Het is een intiem momentje

Vooral als jullie samen gaan slapen en jij lekker tegen hem aan kan kruipen nadat jullie elkaar een goedenacht hebben gekust. Jullie zijn met z’n tweeen en niemand kan jullie wat maken. Veilig in jullie eigen nestje in bed. Als hij je kust en jij in zijn armen ligt, heb je het gevoel dat er niets kan gebeuren. Dat al je zorgen verdwijnen en alles goed komt.

Hij toont zijn liefde voor jou

Een man die de moeite neemt om jou goedenacht te wensen mag je nooit laten gaan. Met dat simpele gebaar, laat hij zien hoe veel hij om je geeft. Hij wil namelijk niet dat je zomaar gaat slapen, zonder dat hij je heeft gekust. En hij wil dat jullie relatie wat betekent, want jij bent speciaal voor hem.

Jullie sluiten de dag samen af

Jullie samen en niemand anders. Hij is degene aan wie je wilt en kunt vertellen wat je vandaag hebt gedaan. Aan wie je vertelt waar je over piekert en waar je blij van wordt. En hij vertelt op zijn beurt wat hij denkt.

Hij kan je de volgende dag wakker kussen

Ook niet vervelend: als hij je goedenacht kust is de kans groot dat jullie samen slapen. En als jullie samen slapen, kan hij je de volgende ochtend weer wakker kussen. Je voelt je een echte prinses als hij je vertelt hoe mooi je bent als je net je ogen open doet na een diepe slaap.

LEES OOK: Liefde overwint alles: ‘Mijn vriend was verslaafd aan cocaïne’

Reageer op artikel:
Waarom de kus voor het slapengaan de allerbeste kus van de dag is
Sluiten