Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 14 jun 2017

Waarom de meest fantastische vrouwen juist zoveel moeite hebben om Mr. Forever te vinden

De ene na de andere vriendin krijgt een relatie, gaat samenwonen of neemt andere serieuze stappen met haar lover. En jij bent nog steeds single. Je zou bijna denken dat er wat mis met je is. Maar dat is natuurlijk niet waar. Want het zijn juist de meest fantastische vrouwen die moeite hebben om de juiste man te vinden. En dit is waarom.

Fantastische vrouwen willen fantastische mannen

Als je vrijgezel wordt hoor je continu het cliché ‘maak je geen zorgen, er zwemmen meer vissen in de zee’. Maar is dat wel zo? Er zijn dan wel meer mannen dan die ene man waarmee het niets werd, dat zijn niet allemaal fantastische mannen.

Fantastische mannen zijn helaas een schaars goed. En juist omdat jij een fantastische vrouw bent, wil je niets anders dan een fantastische man. Je neemt geen genoegen met minder, omdat je weet dat je het waard bent. Gelukkig betekent dat ook dat je niet zo snel verzandt in een slechte relatie met een foute man.

Je leven is al vol zonder manspersoon

Je hebt het druk genoeg, zo in je eentje. Want eigenlijk ben je zelden alleen. Je hebt altijd wel afgesproken met een vriendin, je sport, je hebt je werk, je leven is compleet genoeg. Je zou zelfs niet weten hoe je er ook nog een lover in kan fietsen. Je bent happy met je leven zoals het is.

Je bent niet gemakkelijk om te strikken

Jij gaat niet zomaar met de eerste de beste man mee. En je wordt zeker niet zomaar verliefd op een man.

Sommige mannen geven het halverwege de strijd om jou op. Maar dan weet je meteen al dat dit niet meant to be was. Want een man die niet voor jou blijft vechten, is niet de man voor jou.

Andere mannen voelen zich juist geïntimideerd

Die beginnen er niet eens aan om jou voor zich te winnen. Door je knappe koppie durven ze gewoon niet zo goed. Ze denken dat je al bezet bent, of dat je toch geen interesse hebt, omdat jij elke man kunt krijgen die je wilt. Mannen lijken dan wel stoer en zelfverzekerd, maar achter die façade gaat soms een hoop getwijfel schuil.

Mannen willen je alleen voor het echie

Mannen willen jou niet als tussendoortje, ze willen jou als de hoofdmaaltijd. Daarom willen ze alleen bij jou zijn als ze weten dat ze daar zelf ook aan toe zijn in het leven. Ze zullen niet met je naar bed gaan om je daarna te laten stikken, want ze weten dat jij het waard bent om voor eeuwig bij te blijven.

Maar misschien zijn ze nog niet toe aan settelen. En daarom wachten ze nog even met op je af stappen. Ze willen je wel, maar ze willen je niet als het betekenisloos is. Ze willen je geen pijn doen en dat is eigenlijk ongelooflijk lief.

We denken dat je hier wel vrolijk van wordt: Single? Dan ben jij een super creatieve vrouw, blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Waarom de meest fantastische vrouwen juist zoveel moeite hebben om Mr. Forever te vinden
Sluiten