Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 31 dec 2015

Waarom de NYE kus de állerlekkerste ooit is

Oud & Nieuw met je lief is een bijzonder moment. Jullie sluiten samen het jaar af en beginnen samen aan een nieuw jaar. Momenten van herinneringen en nieuwe plannen. En die wordt bezegeld met de állerlekkerste kus ooit en wel hierom:

1. Jullie geven elkaar deze kus maar één keer per jaar

Het is niet de meest gewone kus zoals je die elke dag aan hem geeft. Het is de kus die je maar slecht één keer per jaar aan elkaar geeft. Het is een kus waar je naar uitkijkt, juist omdat ‘ie een beetje zeldzaam voelt.

2. Het is een kus met heel veel betekenis

Het is de kus waarbij je denkt aan al jullie leuke momenten van het afgelopen jaar. De dingen die jullie hebben overwonnen. En je denkt gelijk aan het komende jaar wat je weer met je grote liefde gaat delen. Je verheugt je tijdens deze kus op al het moois wat gaat komen.

3. Het is de eerste kus van 2016

De aller-aller-allereerste kus van het nieuwe jaar. En het is een kus die je daarom nooit meer zult vergeten. Je wilt niemand liever dan je lover de eerste kus geven. En uiteraard wil hij óók niemand liever zijn eerste kus geven. Weer iets wat jullie samen als allereerste doen.

4. Het is de kus met álle mensen om je heen waar je van houdt

We kussen niet altijd graag publiekelijk. Maar deze kus is juist leuk om publiekelijk te geven. Je geeft de kus namelijk aan je lover terwijl je omringt bent met álle mensen waar je van houdt. Je voelt je daardoor dubbel gelukkig.

5. Het is de kus op het mooiste feestje van het jaar

Oud & Nieuw vinden we allemaal het leukste feestje van het jaar. Het is namelijk áltijd gezellig en iedereen is vrolijk. En in die stemming is niets leuker dan een kus geven aan je lief.

6. Bij deze kus zeg je áltijd: ‘Ik hou van je’

Dit is misschien nog wel de beste reden waarom de Oud & Nieuw kus de allerlekkerste kus is. Het is namelijk de kus waarbij je altijd zegt hoeveel je van elkaar houdt, hoe erg je elkaar waardeert én dat je nooit meer een ander wilt. Zucht.

LEES OOK: Vrouwending: waarom we allemaal weg zwijmelen bij een filmkus

Reageer op artikel:
Waarom de NYE kus de állerlekkerste ooit is
Sluiten