Waarom douchen het ultieme genot is en we er nooit onder vandaan kunnen komen

Douchen kan zo goddelijk lekker zijn. Als het water de precies juiste temperatuur heeft, met een goede waterdruk en de juiste afspeellijst is douchen de definitie van heerlijkheid. Hier wat herkenbare situaties voor mensen die douchen ook als het ultieme genot zien.

5 manieren om te douchen zónder je haar te ruïneren

Wakker worden

Koffie geeft je misschien de kick die je ‘s ochtends nodig hebt, maar je komt pas echt uit slaapstand tijdens het douchen. Je hebt abrupt uit je warme nestje moeten komen, maar kan gelukkig de warmte van de douche in als compensatie. Om vervolgens fris en fruitig de dag tegemoet te gaan.

Dansen als Beyoncé

Met de juiste afspeellijst is de douche jouw podium. Met de totale privacy van een douche, kun je al je beste dancemoves uit de kast halen en jouw innerlijke Beyoncé naar buiten laten komen.

Sexy time

De douche kan natuurlijk ook een fijne plek zijn om wat welverdiende aandacht van je lover te krijgen. Mannen vinden niets fijner, dan een naakte vrouw in te zepen. Dan veranderen ze al gauw in geile, puberale jongetjes die voor het eerst borsten zien.

Tot jezelf komen

Tijdens het douchen heb je de tijd om na te denken. De fysieke handelingen gebeuren allemaal op automatische piloot, waardoor je gedachten los kunnen gaan. Je kunt zowel wegdromen als brainstormen of nagaan wat de vorige nacht gedroomd hebt.

De dag weg schrobben

Aan het einde van een vermoeiende dag is niets zo fijn als even onder de douche te gaan staan en te ontspannen. De warme stralen die je langs je lijf stromen, die je zorgen even wegnemen. Je mag eindelijk rusten en lekker rozig in je bedje gaan liggen.

Zingen als Whitney Houston

De douche is waar jij je beste uithalen en hoogste noten haalt. Met je shampoofles als microfoon geef jij een Grammy-waardig optreden.

LEES OOK:| 5 manieren om te douchen zónder je haar te ruïneren

Reageer op artikel:
Waarom douchen het ultieme genot is en we er nooit onder vandaan kunnen komen
Sluiten