Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 5 mei 2016

Waarom een bierdrinkende man aan de haak slaan een briljant idee is

We weten intussen dat het drinken van wijn bepaalde gezondheidsvoordelen heeft, zoals ons gelukkig maken. Maar wat als we jullie vertellen dat bier seksuele voordelen kan hebben voor een man. Nu maakt bier je waarschijnlijk bijna even gelukkig als wijn.

Bier als sexy stimulans

Geïnspireerd door vijftig tinten grijs, is er een biersoort genaamd Fifty Shades of Green. In dit bier zitten zowaar vijftig verschillende soorten hop en toegevoegde ingrediënten, die bepaalde erogene zones in vuur en vlam zetten. Ginseng om je seksdrive te stimuleren, ginkgo om je doorbloeding te stimuleren en damiana, een zenuwstimulator.

Maar dat is niet het enige biersoort dat seksuele voordelen heeft. Guinness heeft antioxidanten en die helpen de doorbloeding. Ze houden de bloedvaten schoon, wat zorgt voor een betere doorbloeding. En een gezonde penis heeft een gezonde doorbloeding nodig.

Gezond voor de bloedvaten

Onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van een pint bier per dag, de kans op hart- en vaatziekte kan verkleinen met maar liefst 31 procent. En we weten allemaal hoe belangrijk het hart is voor uithoudingsvermogen. Hoe gezonder het hart, des te langer hij het volhoudt. En des te gelukkig wij worden.

Een logisch voordeel is dat je van bier ontspant. Als een man ontspannen is, dan duurt het ook langer voordat hij klaarkomt. Reden genoeg om een biertje of twee koud te hebben liggen in je koelkast. Uiteraard gaat het hierbij niet om meer dan een paar biertjes, want we weten allemaal wat er gebeurt met een penis, als een man te veel heeft gedronken…

Genoeg redenen om hem een biertje aan te reiken.

LEES OOK: Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Reageer op artikel:
Waarom een bierdrinkende man aan de haak slaan een briljant idee is
Sluiten