Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 13 januari 2017

Waarom een man nooit zal aarzelen als hij de juiste vrouw heeft gevonden

Mannen die af en toe van de aardbodem verdwijnen, je alleen bellen als het hen uitkomt, je gebruiken voor hun eigen geluk. Daar zijn er helaas te veel van. Ze maken je onzeker. Maar één ding is wel duidelijk, ook al is het hard: hij is gewoon not that into you. Want als hij zeker wist dat hij de juiste vrouw had gevonden, dan zou hij niet aarzelen.

Mannen spelen zelden hard tot het

Hard to get spelen is een spel dat is uitgevonden door vrouwen. Wij vrouwen hebben ook wel een punt. Soms moet je een man niet te veel op de huid zitten. Soms moet je hem laten verlangen en smachten en niet een te gemakkelijke prooi zijn.

Maar mannen spelen het spel zelden zelf. Vrouwen denken: wat bedoelt hij ermee dat hij zo laat pas reageert? Maar eigenlijk is het simpel. Als hij snel reageert heeft hij interesse en als hij niet zo snel reageert heeft hij een stuk minder interesse.

Als hij voor je gaat, is het vaak wel duidelijk. Hij vindt je leuk.

Hij is bang je te verliezen

Misschien vindt hij het wel spannend om zich te binden. Maar de angst om jouw kwijt te raken, is groter dan dat. Hij is bang dat je voor iemand anders zal gaan. Dat je hem niet meer wil als hij aarzelt. Hij is bang.

Het is niet erg als een man bang is. Want juist door deze angst zal hij werk van jou maken. Als hij zeker weet dat hij bij jou wil zijn, zal hij geen risico’s nemen en alles op alles zetten.

Hij wil al je dromen waar maken

Hij gunt je al het geluk in de wereld. En hij wil de persoon zijn die je het geluk geeft. En hierbij wil hij niets aan het toeval overlaten. Hij weet precies wat jij wil en daarom wil hij jou alles geven.

Hij wil je gelukkig zien. Hij wil je zien lachen. Hij wil zien dat je geniet van het leven.

Hij kan alleen nog maar aan jou denken

Zo simpel kan het zijn. Jij beheerst zijn gedachten. Jij bent alles waar hij aan denkt. En hij wil niets anders dan bij je zijn.

Simpelweg hierom zal hij tijd voor je vrijmaken als hij je echt leuk vindt. Tuurlijk zal het een keer voor kunnen komen dat hij er iets langer over doet om een berichtje te beantwoorden, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat hij helemaal voor jou gaat. Dat er geen twijfel is dat jij de enige bent voor hem.

Als jij zijn meisje bent, als hij weet dat jij de juiste vrouw bent, dan zal hij er geen gras over laten groeien.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit waarschijnlijk ook wel lezen: Rond deze leeftijd willen mannen zich het snelst binden

Reageer op artikel:
Waarom een man nooit zal aarzelen als hij de juiste vrouw heeft gevonden
Sluiten