Waarom elk meisje een designertas verdient en welke je dan koopt

Staat een designertas hoog op je verlanglijstje? Wij vinden dat je er een verdient. Waarom? Gewoon, omdat het kan en omdat je jezelf af en toe mag verwennen.

Maar wat voor designertas kies je dan? Een tijdloze of een die je juist overal ziet? Wij maken het je wat gemakkelijker door de leukste designertassen van dit moment op een rij te zetten.

Tip van de redactie: een designertas shoppen doe je niet alleen. Neem je beste vriendin mee voor advies, zij kent je immers als geen ander.

Waarom jij een designertas verdient

Je werkt (of studeert) hard, bent lief voor anderen en goed voor de wereld. Natuurlijk verdien jij een designertas! Daarnaast zijn er nog vier redenen waarom investeren in een designertas altijd een goed idee is.

1. Het is een investering

Ja, je leest het goed. Tassen van grote modeketens gaan vaak maar één seizoen mee, maar een goede designertas heb je je leven lang plezier van. Een goede investering dus.

2. Je hebt iets te vieren

Eigenlijk is er iedere dag wel iets te vieren. Of je nou geslaagd bent, een nieuwe baan of salarisverhoging hebt gekregen of een nieuwe lover aan de haak hebt geslagen: vier het. Hoe kan je dit beter doen dan met een mooie tas?

3. Een designertas is er altijd voor je

Een designertas zal je nooit teleurstellen, in de steek laten, verdrietig maken of onaardig zijn. Kwaliteiten waar veel mensen van kunnen leren, als je het ons vraagt.

4. Het is je ware liefde

Je kiest je toekomstige designertas uit op kwaliteit, materiaal, je favoriete kleur of je favoriete designer. Hoe dan ook: het is als je ware liefde. Alles klopt.

De leukste designertassen op een rij

Maar welke tas koop je dan? Wij zochten de leukste voor je uit.

Designertas YSL

1. Saint Laurent schoudertas met logo €1850

Designertas Marc Jacobs

2. Marc Jacobs rode crossbody tas €310

Designertas Karl Lagerfeld

3. Karl Lagerfeld gekleurde schoudertas €394,95

Designertas Chloé

4. Chloé beige suède schoudertas €1050

Designertas MSGM

5. MSGM ronde tas €334,95

Designertas Valentino

6. Valentino Garavani blauwe schoudertas €920

Maar wat draag je dan bij die designertas? Nou, bijvoorbeeld een maxi-jurk, strappy sandalen of een volledig witte outfit.

Designer Vintage

Reageer op artikel:
Waarom elk meisje een designertas verdient en welke je dan koopt
Sluiten