Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 5 feb 2017

Waarom élk meisje eigenlijk een man met tattoo’s wil

Het is moeilijk om niet direct te beginnen met kwijlen als je een shirtloze Adonis ziet, die onder de tattoo's zit. Er is niemand die het je kwalijk neemt. Maar deze heerlijke, badboy-uitziende goden zijn niet alleen leuk om naar te kijken. Ze zijn ook uitstekende boyfriend material .

Hij is artistiek

Als je met een man te maken hebt die onder onder de tattoo’s zit, dan weet je dat hij een artistieke kant heeft. Zijn lijf is zijn canvas en hij uit zich door middel van zijn kunst. Iemand die zichzelf als kunstwerk presenteert, kijkt op artistieke wijze naar het leven. Smelt.

Hij is niet bang een commitment aan te gaan

Een tattoo nemen is een beslissing die iemand neemt voor het leven. Als jij een man vindt die helemaal onder zit, kun je erop rekenen dat hij niet bang is om belangrijke keuzes te nemen. Keuzes die voor het leven zijn. Als hij voor jou kiest, dan weet hij wat dat inhoudt.

Hij is zelfverzekerd

Een man die zich helemaal vol laat tatoeëren, doet dat niet omdat hij zich wil verstoppen. Nee, deze heerlijkheden willen zo trots als een pauw laten zien wat ze hebben. Borst vooruit, met een uitstraling waar je u tegen zegt. Hij weet wat de vorige generatie van zijn tattoo’s denkt en het maakt hem niet uit. Hij showt met zijn kleurrijke lijf. Daarnaast zien ze er godsgruwelijk lekker uit in overhemden, met korte opgestroopte mouwtjes.

Hij heeft een onterecht slecht imago

Je ouders zien je misschien liever aankomen met een nette jongen, maar alleen omdat hij tattoo’s heeft betekent niet dat hij geen nette, goed opgeleide jongen is. Tattoo’s en piercings worden steeds meer mainstream en geaccepteerd door de huidige generatie. Het hebben van tattoo’s betekent niet meer dat je een verstoteling bent.

Hij is mysterieus

Een jongen met veel tattoo’s ziet niet alles zwart/wit, hij leeft juist meer in het grijze gebied. Hij heeft een open manier van denken en zal waarschijnlijk veel hebben meegemaakt in zijn leven. Hij laat zich niet snel afschrikken en is zeker niet bang voor een beetje pijn.

Hij is een beest in bed

Er is onderzoek gedaan naar de correlatie tussen het hebben van tattoo’s en seksuele expressie. Dit onderzoek werd gepubliceerd in Sexual Medicine en daaruit werd geconcludeerd dat mensen met tattoo’s op vroegere leeftijd seksueel actief zijn. Ook is gebleken dat de frequentie van seks veel hoger ligt bij mensen met tattoo’s. En dat ze een passie voor orale seks hebben. Oef.

Mannen met tattoo’s zijn gewoon lekker. Ze stalen iets stouts uit, met hun devil may care houding. De volgende keer dat een leuke man je probeert te versieren, vraag even of hij zijn shirt omhoog wil doen, zodat je kunt checken of hij tattoo’s heeft. Want zelfs als hij er geen heeft, is het altijd leuk om naar halfnaakte mannen te kijken.

LEES OOK: Mannendossier: 11 x mannen met sleeves waar we een klein beetje wild van worden

Reageer op artikel:
Waarom élk meisje eigenlijk een man met tattoo’s wil
Sluiten