Waarom élke vrouw een gentleman verdient

Yasmine Esser 6 feb 2016 Love

In een wereld vol Tinder dates en dick pics is het haast niet voor te stellen dat er nog echte gentlemen rondlopen op deze aarde. Toch is niets minder waar. Verstopt tussen al die ongemanierde luiwammesen, zijn er nog een paar pareltjes die je jas aannemen. Hoogst tijd om die bad boys uit je telefoon te verwijderen en plaats te maken voor een echte heer.

Hij heeft geen achterliggende motieven

Jij verdient een man die je verwent, omdat hij het leuk vindt om te doen. Echte gentlemen zorgen voor je, omdat ze daar zelf een gevoel van voldoening uithalen. Niet omdat ze bepaalde verwachtingen hebben.

Hij geeft je het gevoel dat je speciaal bent

Een echte gentleman luistert naar al je verhalen en onthoudt informatie die voor jou belangrijk is. Dit doet hij, omdat hij ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt.

Hij stelt jouw veiligheid voorop

Een echte gentleman slaapt het dichtst bij de deur en fietst altijd aan de buitenkant. Hij helpt je van trappetjes af, zelfs al heb je geen hakken aan. Hij let ook altijd extra op als jullie samen oversteken.

Hij zal je nooit kou laten lijden

Een echte gentleman staat zijn jas af als hij jou ziet bibberen. Hij pakt een extra deken voor je als je het ‘s nachts koud hebt en vindt het zelfs leuk om jou te zien rondlopen in zijn veel te grote truien en shirts.

Hij zet jou op de eerste plek

Een echte gentleman neemt altijd de telefoon op als je belt. Hij stelt je aan zijn vrienden voor en spreekt met je af, zelfs als voetbal op tv is.

Hij geeft cadeau’s met gevoel

Een echte gentleman geeft je cadeau’s met een diepere betekenis. Hij weet wat je interesses zijn en jij weet dat het niet gaat om hoeveel iets heeft gekost, maar om hoeveel gevoel hij erin heeft gestopt.

Hij vraagt hoe je je voelt

Omdat hij het ook echt wil weten. Punt.

Kortom, een gentleman is een man die het beste met je voor heeft. Ten alle tijden. Hij doet de kleine dingen, waar je zelf niet aan zou denken. Hij zorgt dat je altijd in zijn bijzijn een lach op je gezicht hebt. Hij behandelt je zoals je verdient behandeld te worden. En welke vrouw wil dat nou niet?!

LEES OOK: Wat vrouwen écht willen: 16 dingen waar je ons vrouwen blij mee maakt

Reageer op artikel:
Waarom élke vrouw een gentleman verdient
Sluiten