Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 juli 2017

Waarom enig kinderen de beste vriendinnen zijn die je je maar kunt wensen

Wie het vooroordeel heeft bedacht dat enig kinderen geen goede vrienden zijn, kon het niet fouter hebben. Want enig kinderen zijn de liefste, loyaalste personen die er bestaan. Ze houden van je als een zus en gunnen je werkelijk alles. Is jouw bestie enig kind, knijp dan maar in je handjes.

Als ze je als vriendin beschouwen dan gaan ze ook voor je door het vuur

Zoals anderen vrouwen misschien altijd achter hun zus staan, zo zijn enig kinderen er voor hun vriendinnen. Als ze jou als vriendin beschouwen dan zijn ze ook meteen de beste vriendin die je maar kunt wensen. Ze zullen je nooit laten vallen. Jij bent als familie voor hen.

Ze geven je de ruimte als je dat nodig hebt

Soms heb je even geen zin om te praten of om iets actiefs te doen. Enig kinderen begrijpen dat. Je kunt rustig stil zijn bij hen. En als je even geen zin hebt om te meeten, omdat je alleen op de bank wil liggen, dan zullen ze dat volkomen begrijpen. Ze zijn er voor je als je het nodig hebt, maar ze begrijpen het als geen ander als je even alleen wilt zijn.

Ze gaan niet de strijd met je aan

Je hebt vrouwen die werkelijk competitief zijn in alles. En dat kan leuk zijn als je samen op een sport zit, maar als het gaat om mannen, andere vriendinnen of werk dan is dat minder fijn.

Enig kinderen zijn gewoon minder competitief omdat ze nooit met hun broers of zussen hebben hoeven strijden. En daardoor gunnen ze jou alles en zijn super behulpzaam. Zij weten dat het leven geen wedstrijd is en dat alles veel prettiger is als je een ander mooie dingen gunt in het leven.

Je zult niet snel ruzie krijgen met ze

Enig kinderen zijn geen goede ruzie makers. Ze hoefden immers niet te vechten om wie het grootste stuk vlees zou krijgen, wie met het speelgoed mocht spelen of wie voorin mocht zitten in de auto. Daarom zullen ze ook niet snel met jou ruzie maken. En mocht er toch onenigheid zijn, dan zal dat snel opgelost worden. Ze houden namelijk helemaal niet van ruzie en geef toe, dat is toch best prettig.

Ze zijn de beste raadgevers

Als enig kind wordt je net wat sneller volwassen dan je leeftijdsgenootjes. Je brengt immers meer tijd door met volwassenen, omdat je geen broers en zussen hebt.

Hierdoor zijn enig kinderen in het bezit van veel levenswijsheid. Ze kunnen je altijd, in iedere situatie van raad voorzien. Waar je ook mee zit, zij beiden een luisterend oor. Hoe fijn is dat?

Lees ook: Altijd druk? Dan ben jij gelukkiger dan andere mensen

Reageer op artikel:
Waarom enig kinderen de beste vriendinnen zijn die je je maar kunt wensen
Sluiten