Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 1 sep 2019

Waarom er niets lekkerder is dan op zondag met je boyfriend in bed te liggen

Zondag is de dag waarop je het liefst niets plant. De dag dat je helemaal niet nuttig hoeft te besteden, nee, zondag is dé dag waarop je de hele dag in je bed mag blijven liggen. Gewoon, omdat je het hebt verdiend. En dan is er niets lekkerder dan je boyfriend naast je.

1. Alleen is maar zo alleen

Waarom zou je alleen in je bed liggen als je ook lekker tegen je boyfriend aan kunt aankruipen? Hij houdt de zondag voor je vrij zodat jullie de hele dag lekker kunnen knuffelen.

2. Je bed is sowieso het beste

Als je nu toch al met je vriend bent, dan is je bed de beste plek om je tijd door te brengen. Want in bed voelt alles fijn en knus

3. Je hebt geen reden om van elkaar af te gaan

Op zondag hebben jullie toch niets te doen, geen reden om niet bij elkaar te zijn. En als je toch bij elkaar bent, dan het liefste tegen elkaar aan waar niemand jullie kan zien. Gordijnen gesloten, geen besef van tijd en een heerlijke (maar o zo slechte) romcom.

4. Tijd voor sexy time

Samen in bed liggen is het beste excuus om eens even flink van bil te gaan. En laat jullie daar nou net de héle dag tijd voor hebben.

5. In bed is alles gezelliger

Slapen, eten, film kijken, kletsen. Alles is gezelliger in bed. En ook veel comfortabeler dan een bank. Je bed is lekker zacht en warm. De ideale plek om samen met je boyfriend door te brengen.

6.Je kunt lekker naakt zijn samen

Oké, misschien ben je niet compleet naakt, maar hier hoef je geen rekening te houden met anderen. Je kunt lekker ongegeneerd tegen elkaar aanliggen. Jouw lichaam tegen de zijne, het meest goddelijke gevoel op aarde.

Reageer op artikel:
Waarom er niets lekkerder is dan op zondag met je boyfriend in bed te liggen
Sluiten