Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 8 okt 2015

Waarom mannen niets sexyer vinden dan een slimme vrouw

In een strakke jurk voel je je vrouwelijk en super sensueel, maar je brein is pas echt hot. Als intelligente vrouw wind jij alle mannen om je vinger. Waarom hij dat zo ontzettend aantrekkelijk vindt? Dat leggen we je haarfijn uit.

Ze geeft tegengas

Want ze weet waar ze het over heeft. Mannen willen best een keertje naar bed met een lekkere vrouw zonder inhoud. Maar echt opgewonden raakt hij niet van een lady die suf met haar hoofd knikt, omdat ze geen idee heeft waar hij het over heeft. Geloof ons, mannen willen uitgedaagd worden. Dat is trouwens wetenschappelijk bewezen. Uit een studie van de Universiteit van Queensland Australië, blijkt dat mannen geen vrouwen willen die onderdanig zijn. Vrouwen die hun eigen gang gaan en een eigen mening hebben, bleken veel meer datesucces te hebben. Dat is pas echt sexy as hell.

Ze heeft geen man nodig

Tuurlijk, ze wil best een man, maar nódig hebben? Nee. Een slimme vrouw kan namelijk prima haar eigen boontjes doppen. En daar worden mannen knettergek van. Hoe meer hij zich afvraagt of je hem echt ziet zitten of alleen wil als mals tussendoortje, hoe sexyer hij je vindt. Of zoals Michelle Obama zegt: ‘Als ik me tijdens mijn studie had druk gemaakt over welke jongen mij leuk vond en of ik wel schattig genoeg over kwam, was ik nu niet getrouwd met de president van de Verenigde Staten.’

Ze is hilarisch

Wil je echt iemand aan het schateren krijgen, dan heb je behoorlijk wat intelligentie nodig. Je moet de situatie kunnen inschatten, precies die ene gevatte opmerking bedenken én op het juiste moment je mond open doen. Dat kunnen slimme mensen. Zowel mannen als vrouwen vinden humor belangrijk in de ander. Want je wilt natuurlijk een fijne relatie met ruimte voor een lolletje. Daarom is de kans groter dat jullie verliefd worden, als jullie om elkaar kunnen lachen. En geef toe, elkaar plagen heeft een hoog erotiserend effect.

Wil je weten welke kledingstukken hij sexy vindt?

Klik op de foto en lees wat je het beste kunt aantrekken als je wilt dat je lover je meteen in bed sleurt.

Reageer op artikel:
Waarom mannen niets sexyer vinden dan een slimme vrouw
Sluiten