Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 nov 2015

Waarom er soms niets heerlijker is dan hem even moeten missen

Echt leuk is het natuurlijk nooit als je elkaar even moet missen. Bijvoorbeeld omdat hij op reis gaat. Maar eigenlijk is die smartenpijn ook best een lekker gevoel. Het is als spierpijn hebben. Niet prettig, maar wel fijn dat je weet dat je goed je best hebt gedaan in de gym.

Je gaat terugdenken aan jullie fijne momenten

Momenten die een lach op je gezicht toveren. Je denkt aan jullie etentjes, aan waar jullie over praten, aan jullie maniertjes, hoe hij je kust als je ’s ochtends wakker wordt, hoe hij zingt onder de douche. Je koestert al die goede momenten die jullie hebben.

Je weet weer waarom je hem altijd als eerste belt of appt

Hij is niet alleen je lover, maar ook je maatje. Alles wat er gebeurt in je leven – op je werk, met je vriendinnen, op een feestje – deel je met hem. Hij is de persoon die jou door en door kent. En jij bent ook zijn beste vriendin. Als hij een paar dagen weg is spreek je hem minder omdat hij druk is met zijn vrienden of met werk. Ook kan contact hebben moeilijker zijn omdat hij in het buitenland is. Maar op deze momenten besef je dat hij er altijd voor je is.

Je verlangt meer dan ooit naar hem

Naar hoe hij traag je blouseje open knoopt. Je bh losmaakt. Naar hoe hij je tepels aanraakt. Oh! Nu je hem een paar dagen niet hebt gezien, heb je ineens veel meer zin in hem gekregen. Als hij terugkomt gaan jullie al je fantasieën in de slaapkamer werkelijkheid laten worden.

Je relatie blijft leuker

Als hij er even niet is, spendeer jij je tijd met je vriendinnen en familie. En met jezelf. Even me time mag je niet onderschatten. Je hebt je eigen leven en kunt hem daar alles over vertellen als hij terug is. Je relatie blijft leuker als je niet constant op elkaars lip zit en elkaar ook nieuwe dingen kunt vertellen. Als hij weer terug is, maken jullie weer samen onvergetelijke herinneringen.

Er is niets fijner dan het gevoel als hij weer zijn armen om je heen slaat

Het moment dat hij je vasthoudt met zijn stevige armen. Je voelt je veilig en geliefd. Het is alsof alles in je tot rust komt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wat dan ook. In zijn armen voel je geborgen en ontspannen.

LEES OOK: Smelt: op deze 9 momenten willen we niets liever dan dat hij een arm om ons heen slaat

Reageer op artikel:
Waarom er soms niets heerlijker is dan hem even moeten missen
Sluiten