Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 dec 2015

Waarom familyguys de állerbeste lovers zijn

Een man die goed kan opschieten met zijn broers, zussen en ouders is de ultieme catch. Wie liefde krijgt, kan het immers ook geven. Maar dat is niet de enige reden.

Hij is trouw aan jou

Hij staat altijd klaar voor zijn familie en is nooit te beroerd om hen, soms op de vreemdste tijdstippen of momenten, uit de brand te helpen. Bovendien hebben de vrouwen uit zijn gezin hem geleerd dat het belangrijk is dat hij zijn lief met respect hoort te behandelen. Een man die loyaal is aan zijn familie, hecht veel waarde aan trouw zijn. Hij wil iedereen bij elkaar houden en zal zoiets waardevols als jullie relatie nooit op het spel zetten door ontrouw te zijn.

Hij houdt ervan om het gezellig te maken in huis

De winter is zijn favoriete seizoen. Dan vindt hij het heerlijk om kaarsjes aan te steken en een fles wijn op te trekken. Koken vindt hij ook helemaal geen straf. Misschien laat hij wel een ontplofte keuken achter, maar als hij vervolgens naast je op de bank kruipt en jij in zijn armen verdwijnt, denk je daar totaal niet meer aan. Gezelligheid in huis kent hij als geen ander.

Maar hij vindt uren tafelen in een restaurant ook heerlijk

Het liefst neemt hij een voor-, hoofd- én nagerecht. En als jullie allebei vol zitten wil hij nog koffie. Om vervolgens gewoon weer een drankje en een kaasplankje te bestellen. Hij geniet van de gezelligheid. Met zijn gezin waren ze ook nooit binnen een half uur klaar.

Je hoort er meteen helemaal bij in de familie

Toen je voor het eerst zijn ouders en broers en zussen ontmoette, voelde het meteen als een warm bad. Iedereen stelde geïnteresseerde vragen en het leek of je altijd al deel uitmaakte van het gezin. En hij hielp daar een handje bij als een ware gentleman.

Hij zal altijd rekening met je houden

Hij is het gewend om compromissen te sluiten en zal niet zomaar zijn zin doordrammen. Hij zal altijd rekening houden met de wensen van anderen. Ook is hij nooit te beroerd om dingen te delen. Iets helemaal voor zichzelf houden? Echt niet.

Hij leert je graag nieuwe dingen

Vroeger heeft hij zijn broertjes of zusjes geleerd hoe ze het beste konden zwemmen, vechten of fietsen. Daarom is hij vol geduld om jou te leren poolen of een schroevendraaier gebruiken. En later zal hij als de beste jullie kindje leren lopen. Hij zal de allerliefste vader zijn.

LEES OOK: Waarom mensen die moeite hebben met ‘nee’ zeggen juist het leukst zijn en het meeste durven

Reageer op artikel:
Waarom familyguys de állerbeste lovers zijn
Sluiten