Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 16 jan 2016

Waarom gekke vrouwen fantástisch in bed zijn

Je bent een impulsieve chick, soms een tikkeltje prettig gestoord. Én je bent een beest in bed. Misschien hebben mannen dat al wel eens tegen je gezegd. En zo niet, dan kun je dat nu mooi in je zak steken.

Je neemt het initiatief

Ook op momenten dat het misschien niet heel voor de hand liggend is om seks te hebben. Op een feestje sleur je hem mee naar een afgelegen plekje. In de auto vraag je hem te stoppen. Of ‘s avonds laat, in een treincoupé die bijna verlaten is wrijf je met je hand tussen zijn benen.

Je laat je gaan

Schaamte ken je niet en weinig dingen vind je te ver gaan. Huid tegen huid met je zwetende, hete, lichaam, je vindt het heerlijk. Je maakt van seks een spelletje en doet niets liever dan samen experimenteren en helemaal los gaan. Ook maakt het jou helemaal niets uit wat de buren denken. Je laat je horen.

Je houdt ervan om te praten over seks

Je zegt wat je wilt en je bent niet bang om aan te geven hoe jullie het nóg leuker kunnen hebben tussen de lakens. Mannen vinden het ontzettend opwindend als je gewoon zegt hoe je het het liefste wilt.

Je krijgt er geen genoeg van

Nadat jullie uitgeput in elkaars armen vallen, kun je eigenlijk niet wachten om nog een keer van bil te gaan. Je wilt meer, meer, meer. Want ja, een orgasme is gewoon het allerlekkerste dat er is.

LEES OOK: 11 rare dingen waar elke vrouw zich minstens één keer schuldig aan heeft gemaakt

Reageer op artikel:
Waarom gekke vrouwen fantástisch in bed zijn
Sluiten