Renée
Renée | LinkedIn Life 5 juni 2019

We weten eindelijk waarom Elias en Harrie zo’n ongelofelijke hekel aan elkaar hebben

Je vergeet nooit meer hoe Elias als ex van Yasmine de Ex On The Beach All Stars villa betreedt in aflevering twee en de verhoudingen op scherp zet. Harrie is doodsbang dat de man met de ketting zijn records komt verbreken en doet meteen vijandig. Maar wat is er precies tussen hen aan de hand en waarom lijkt het alsof ze ruzie hebben?

In gesprek met Ingrid Jansen van de Telegraaf vertelt Elias eindelijk hoe de vork in de steel zit. Of althans, hij vertelt zijn kant van het verhaal.

Waarom hebben Elias en Harrie ruzie?

In de derde aflevering van Ex On The Beach All Stars zie je dat Harrie de confrontatie met Elias aangaat. Hij vindt het helemaal niks dat Elias schijnbaar achter zijn rug om praat en laat meteen merken dat hij daar absoluut niet van gediend is.

Ze schudden elkaar nog de hand, maar je vóelt gewoon dat het niet helemaal lekker zit. Daarom wil je er zeker meer van weten en Ingrid trekt het antwoord uit Elias. “Het begint erop te lijken dat het een strijd wordt tussen ons.” Ja, vertel ons alsjeblieft meer.

Twee playboys

Het is geen geheim dat op dit moment Harrie en Elias de knapste mannen van de villa zijn, dus dat is in een programma als Ex On The Beach All Stars al genoeg reden om elkaar niet te mogen.

Elias: “We zijn twee playboys en de vrouwen vinden ons de gewildste jongens. Als er een jongen als ik binnenkomt en Harrie is goed bezig, dan is het een beetje van… oei.”

Met andere woorden, behalve een testosteronstrijd en de King van de villa willen blijven, is er niet zoveel aan het handje. Hij vertelt in hetzelfde interview dat hij de mannen vanzelf beter leerde kennen en dat het lieve jongens zijn, dus we verwachten binnenkort een bromance.

Lees ook: Ex On The Beach wordt nóg heter! Elias kan niet langer verbergen dat hij een trio had tijdens de opnames

Reageer op artikel:
We weten eindelijk waarom Elias en Harrie zo’n ongelofelijke hekel aan elkaar hebben
Sluiten