Waarom het géweldig is om een daddy’s girl te zijn

Joke-Jiers Botma 19 jun 2016 Life

Je hebt échte moederskindjes en de parels van papa. Als jij het laatste bent dan weet je hoe bijzonder dat is. En hoe ontzettend fijn het is dat jij zijn enige prinses in de hele wereld bent en voor áltijd blijft:

1. Hij is het áltijd met je eens

Als er een discussie los barst tijdens een familiedinertje dan staat je vader altijd aan jouw kant. Tot grote ergernis van je broers en of zussen en die zeggen dan ook direct: ‘Jaaaa hoor, heb je papa’s lievelingetje weer’. En stiekem vind je dat heerlijk.

2. Jullie hebben geheimtaal

Aangezien jullie het altijd met elkaar eens zijn is een blik vaak genoeg om dat te bevestigen. Staan jullie op een feestje en zegt iemand iets wat jullie echt te achterlijk voor woorden vinden? Dan geeft je vader je direct een knipoog of knijpt hij je even in je arm. En dit allemaal zonder dat iemand het weet. Team Daddy&Daughter arrived.

3. Je krijgt alles van hem gedaan

Oef, je geld is weer eens sneller op dan je had gehoopt. Stiekem komt dit ook omdat je dat ene paar schoenen hebt gekocht waar je eigenlijk geen geld voor had. Je moeder durf je niet te bellen want die gaat écht geen geld overmaken. Papa? Ja die wel hoor.

4. Daddy jokes

Hij heeft bepaalde grapjes die hij alleen met jou maakt en waarschijnlijk ook de grapjes die alleen jij leuk vindt. Gewoon omdat hij ze maakt, je hele leven lang al. En ze blijven altijd leuk, hoe vaak hij ze ook maakt.

5. Hij zal álles voor je doen, altijd

Hij bracht je als tiener naar elk feestje toe en wilde je ook altijd ophalen. Hetzelfde geldt voor alle fietsbanden die hij voor je heeft geplakt. Hij zal alles voor je doen wat nodig is. Zelfs nu je nog wat ouder bent biedt hij je aan om je auto naar de garage te brengen of je even weg te brengen.

6. Hij is hét perfecte voorbeeld van een échte man

Hij heeft je hele leven al bewezen dat hij alles voor je doet, altijd van je houdt, trots op je is, je accepteert zoals je echt bent, je altijd zal helpen, je nooit in de steek zal laten én hij vindt jullie tijd kostbaar. Allemaal dingen die je hoe dan ook wilt in je toekomstige man. Thanks to daddy.

7. Je blijft altijd ‘zijn kleine meisje’

Zelfs als je vader je naar het altaar brengt om je weg te geven aan je ‘nieuwe grote liefde’ zal je áltijd ‘zijn meisje’ blijven. En zal dit voor de allerlaatste keer heel stevig op het borst van je toekomstige hubby drukken. Want hij breekt zijn beide benen als hij zijn dochter op welke manier dan ook maar pijn doet.

LEES OOK: Ode aan mama: waarom we zo verschrikkelijk veel van haar houden

Reageer op artikel:
Waarom het géweldig is om een daddy’s girl te zijn
Sluiten