Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 okt 2018

Waarom het juist de knapste meisjes zijn die altijd de foute man treffen

Hij leek eerst zo lief. Zorgzaam en attent. Hij gaf je complimentjes. Over hoe mooi je bent. Over dat je eigenlijk veel te knap bent om met hem te zijn. Hij leek het beste wat je ooit was overkomen. Maar uiteindelijk bleek hij helemaal geen good guy. Het bleek dat je gewoon weer een foute man aan de haak had geslagen.

Hoe kan het dat je altijd de foute mannen treft? De bad guys. De mannen die zelfverzekerd lopen, grapjes maken en alles lijken te begrijpen. De de slimme mannen, die je uitdagen. Maar die ook niet goed voor je zijn. Die zich nooit echt willen binden. Of niet geven om jouw geluk.

Zie het als een compliment dat je telkens een foute man treft. Het is misschien een een flauw compliment of een compliment dat je liever niet had gehad, maar het is echt waar: het zijn juist de mooiste, de knapste en de aantrekkelijkste vrouwen met de foute mannen. Júíst omdat je zo mooi bent.

Nice guys durven niet op je af te stappen

De aardige mannen, de mannen die wel goede bedoelingen hebben, voelen zich een beetje geintimideerd door jouw schoonheid. Ze denken dat jij een veel betere, knappere man kan krijgen. Of ze denken dat je al bezet bent.

Het zijn altijd de zelfverzekerde, macho mannen die het aandurven. Die denken dat ze jou wel kunnen inpalmen. Ze zien jou als een uitdaging.

En het klopt. Omdat de good guys het nooit proberen, voel je je heel speciaal als die charmante man je aandacht geeft. Je kunt het bijna niet geloven, dat hij interesse heeft in jou. Hij is zo sexy. En hij zit in je hoofd. Constant is hij in je gedachten. Je kunt nergens meer aan denken. Zelfs als je midden in de nacht wakker wordt, is hij het eerste waar je aan denkt.

Je bent ook speciaal

Bad guys hebben de gave om jou je bijzonder te laten voelen. Hij hoeft maar naar je te lachen en je voelt je speciaal. Maar weet: je bént ook bijzonder. Van de bad guys krijgt je ego en je zelfvertrouwen een boost, maar dat zou niet nodig moeten zijn.

Je bent mooi. En je bent leuk. En je bent grappig. En je bent speciaal. Knoop dat goed in je oren en vergeet het nooit meer.

LEES OOK: Dit zijn foute mannen waaraan je verslaafd raakt, maar waar je beter ver vandaan kunt blijven

Reageer op artikel:
Waarom het juist de knapste meisjes zijn die altijd de foute man treffen
Sluiten