Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 aug 2015

Waarom het niets uitmaakt op wié je verliefd wordt, zolang die persoon maar goed voor je is

Het is Gaypride in Amsterdam. Vandaag varen alle prachtige boten door de grachten. En dat gaf ons de ultieme kans om nog maar eens te benadrukken dat het helemaal niet uitmaakt op wié je verliefd wordt, als die persoon maar je hele hart steelt en ontzettend goed voor je is.

Want wat maakt geslacht nou eigenlijk echt uit?

Geslacht maakt niets uit zolang de ander je maar ontzettend gelukkig maakt

Geluk vinden in het leven. Dat is een zoektocht die we allemaal doorlopen. Iedere dag weer, iedere maand weer en ieder jaar weer. Een liefde kan ons zo ontzettend veel geluk brengen. Het kan het lichtpuntje zijn in de donkere dagen, de rots in de branding, je held of heldin. We hebben allemaal liefde nodig. En als jij iemand vindt die jou dat als geen ander kan geven, go for it.

Geslacht maakt niets uit zolang de ander er altijd voor je is

Iedereen heeft een maatje nodig. Iemand die met je meeloopt in het leven. Of dat nou voor altijd is, of voor nu, zolang die persoon met jou mee wil lopen als jij dit ook wil, dan is dat genoeg. En dan maakt het niet uit hoe die persoon eruit ziet, en of het een hij of zij is. Je zult namelijk nooit gigantisch veel mensen om je heen hebben die er altijd voor je zijn. En diegene die er wel voor jou willen zijn, die moet je koesteren.

Geslacht maakt niets uit zolang de ander maar lief voor je is

En goed voor je zorgt. En je behandelt zoals het hoort. Jij verdient niets anders dan de ultieme liefde. Iemand die er voor je is, die voor je klaarstaat, die je wil helpen. En een persoon voor wie jij datzelfde wil doen. Iemand die gelijkwaardig is. En waar je alles voor over hebt. Iemand die je wereld is, je maan, je sterren en je zon.

Heb je iemand gevonden die dit voor jou is? Geniet ervan, iedere dag weer. Happy Gaypride!

Reageer op artikel:
Waarom het niets uitmaakt op wié je verliefd wordt, zolang die persoon maar goed voor je is
Sluiten