Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 27 dec 2015

Waarom het zo geweldig is als jouw lover een husky guy is

Heb jij een man aan de haak geslagen die niet super gespierd of slank is? Een husky guy? Dan mag jij jezelf in je handjes knijpen. Want dat zijn de allerleukste lovers.

Hij zal je nooit onzeker laten voelen over je eigen lichaam

Hij heeft zichzelf en zijn lichaam geaccepteerd en hij accepteert jou ook, zoals je bent. Die ene vetrol meer of minder, dat buikje dat in de winter nét wat zachter is dan normaal, het maakt hem allemaal niets uit. Dat je je een beetje hebt laten gaan met al het kersteten, vindt hij alleen maar schattig. Hij zal nooit afkeurend kijken als je nog een keer je bord vol schept, of als je in een restuarant het hele toetje voor jezelf wilt. Hij zal je ook nooit pushen om je eetpatroon aan te passen of om af te vallen. Vindt hij alleen maar ongezellig, als je alleen nog maar sla wilt eten.

Je kunt er geen genoeg van krijgen met hem te knuffelen

Waar dan ook. In bed, op de bank, als je thuis komt na een lange dag. Zijn armen om je heen is het beste gevoel wat er is. Je verdrinkt bijna in zijn knuffel. Je ligt altijd heerlijk op zijn borst.

Je mag altijd cowgirl zijn in bed

Hij ligt op zijn rug, jij zit bovenop hem. Als cowgirl heb je de touwtjes in handen. Jij bepaalt het tempo. You go girl.

Hij houdt van eten

Van uitgebreide maaltijden, lang tafelen, van uit eten gaan, van ‘ergens even wat drinken’, inclusief hapjes en van ‘even wat lekkers tussendoor’. Hij is een echt gezelligheidsdier. Zo komen jullie op de leukste plekken en ondertussen hebben jullie de beste gesprekken. Aan tafel gaat het gesprek al snel dieper dan wanneer je op de bank ligt tv te kijken.

Hij heeft tijd voor je

Andere mannen besteden een groot deel van hun tijd in de sportschool of aan hun voetbalteam. Maar niet jouw vent. Tuurlijk heeft hij ook zijn avonden met z’n vrienden, maar er blijft genoeg tijd over om leuke dingen te doen met jou. Uiteten gaan bijvoorbeeld.

LEES OOK: Pillow princesses opgelet! Met deze tips ben jij in no time een cowgirl in bed

Reageer op artikel:
Waarom het zo geweldig is als jouw lover een husky guy is
Sluiten