Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 3 dec 2015

Waarom je alleen bij een man moet blijven die echt voor jou gaat

Op je werk, tijdens het winkelen of in een gesprek met je moeder is het prima om compromissen te sluiten. Maar als het op de liefde aankomt, mag je nóóit genoegen nemen met minder. Jij verdient namelijk het allerbeste in het leven.

Een man die niet goed bij jou past

Genoegen nemen met minder werkt niet in een relatie. Het wordt nooit écht wat met iemand waarmee je wel een onwijze aantrekkingskracht hebt, maar geen gespreksstof. Of andersom. Of wat denk je van iemand met totaal andere normen en waarden? Een man waarmee je nooit kunt lachen, maar wel veel ruzie mee maakt. Of iemand die spelletjes met je speelt.

Als je niet zeker weet of je zijn scharrel, friend with benefits of de liefde van zijn leven bent, dan weet je, dit is niet goed. Je verdient een man waarmee je het altijd leuk hebt, een man die jou je bijzonder laat voelen.

Je verliest je tijd als je bij iemand blijft die het niet waard is. Misschien ben je onzeker. Misschien denk je dat hij het beste is wat je kunt krijgen. Maar geloof ons: er is ergens iemand die écht bij je past.

Een man die helemaal voor jou gaat

Je verdient een man die trots is op jou. Die je vertelt wat voor geweldige vrouw en vriendin je bent. Die nooit alleen aan zichzelf denkt, maar bijvoorbeeld altijd ook wat te drinken voor jou zal pakken. Iemand die altijd rekening met je zal houden. Iemand die jou mist als je weg bent.

Het is niet dat alles altijd koek en ei zal zijn. Maar jullie zullen samen vechten om je relatie sterker te maken. Hij zal jou op nummer één zetten. Tuurlijk heeft hij ook een druk leven met werken, sporten, z’n vrienden, voetbal kijken. Maar jij bent zijn prioriteit. Dit is waar je het voor moet doen. Niet met minder. Nooit.

LEES OOK: De reden waarom we telkens weer vallen voor die foute maar o-zo sexy man

Reageer op artikel:
Waarom je alleen bij een man moet blijven die echt voor jou gaat
Sluiten