Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 31 mrt 2017

7 x waarom je beste vriendin eigenlijk je lover is

Samen eten, samen drinken, samen slapen, samen huilen, samen lachen, samen boos worden: jullie doen alles samen. Nee, het gaat hier niet over je relatie, maar over je beste vriendin. Nou ja, het voelt wél als een relatie. Lees hier waarom je beste vriendin eigenlijk je lover is.

1. Ze kent je als geen ander en accepteert hoe jij bent

Zij is degene die meer over je weet dan je moeder. Jullie zijn samen opgegroeid en bij haar kan je jezelf zijn. Ze houdt van alle jij’s en daarom ook van jouw mindere kantne.

2. Jullie slapen samen beter dan apart

Als het even kan houden jullie sleepovers. Jullie slapen namelijk samen beter dan apart. En kunnen jullie niet bij elkaar slapen, dan bellen jullie tot jullie in slaap vallen. Zo ben je toch een beetje bij elkaar.

3. Jullie hebben wel eens ruzie

Oké, ruzie kan je het niet echt noemen, want jullie houden van elkaar, maar er zijn heus wel eens conflicten. Gelukkig weten jullie wat jullie aan elkaar hebben en kunnen jullie het snel uitpraten.

4. Zij gaat vóór andere vriend(inn)en

Heel erg, maar het is wel zo. Waar sommige vriendinnen soms kiezen voor een avondje met hun vriendje in plaats van met vriendinnen, kies jij soms voor een avondje met haar alleen en niet de rest van de groep. Ja, andere meiden kunnen dit misschien niet leuk vinden, maar hé er is er maar één zoals zij, deal with it.

5. Jullie kennen elkaar naakt

Vanaf jongs af aan gaan jullie al samen in bad en in de pubertijd hebben jullie je met elkaar vergeleken. Ja, er is zero schaamte bij jullie.

6. Jullie vieren elke feestdag samen

Of dit nu oud en nieuw, Pasen, haar verjaardag, of de huwelijksdag van jouw ouders: zij is overal bij. Als plus one staan jullie overal naast elkaar en iedereen kent jullie als duo.

7. Jullie geven elkaar veel cadeautjes

Net zoals in een relatie vinden jullie het fantastisch om elkaar cadeautjes of uitstapjes te geven. Je geeft behoorlijk wat geld aan haar uit, maar dat is het allemaal waard. Dat shirtje zal haar namelijk ab-so-luut fantastisch staan.

Kortom, we don’t need a man. Jullie hebben elkaar en dat is praktisch hetzelfde, al dan niet beter.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen:Mannendossier: Dit denken mannen écht over je vriendinnen

Reageer op artikel:
7 x waarom je beste vriendin eigenlijk je lover is
Sluiten