Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 9 jan 2016

Waarom je een man die een beetje gek is never nooit mag laten gaan

Als je het hebt over je lover vertel je graag dat hij een tikkeltje gek is. Hij is gewoon een lieve weirdo en hoe leuk is dat? Laat hem nooit, never nooit, meer los.

Hij laat je kanten van het leven zien die je anders nooit zou zien

Hij neemt je mee naar andere mensen zodat je nieuwe contacten legt. Naar landen en steden die nooit in je op zouden komen. Ook laat hij je dingen doen waarvan je nooit dacht dat je ze durfde. Het is niet dat hij je pusht, zeker niet. Nee, hij geeft je vertrouwen dat je het kan. En dat het helemaal niet eng is.

Met hem zijn alle tijden goede tijden

Want hij maakt je constant aan het lachen. Als hij geen gevatte opmerking heeft, dan trekt hij wel een gekke bek of hij laat je op de raarste manieren die je maar kunt verzinnen schrikken. Met een man die een beetje een weirdo is, is het nooit saai. Hij is levenslustig en avontuurlijk. Hij houdt van een feestje en van spontane, impulsieve dingen.

Met hem zal de seks altijd spannend zijn

Alleen in missionarishouding? Nooit met hem. Hij is altijd te porren voor nieuwe standjes én plekken. Maar soms kan hij je ook helemaal gek maken door stevig je billen beet te pakken of op je lip te bijten. Hij weet precies wat jij wilt. En als hij dat even niet weet, is hij ook niet te beroerd om erover te praten. Dirty talk it is.

Hij zal nooit zeggen dat je iets niet moet doen

Hij zal je nooit tegenhouden als je een impulsieve actie hebt. Lekker doen, vindt hij. Hij zal ook nooit zeuren als je een avond met vriendinnen wilt afspreken in plaats van met hem op de bank wil hangen. Hij zal altijd je persoonlijke avonturen steunen. Hij vindt het leuk als jij ook gek doet. Als je niet alles serieus neemt. En jezelf. Als je een man aan de haak hebt geslagen die vindt dat je voor je eigen geluk moet gaan, laat hem dan nooit meer los.

LEES OOK: Hilarisch: 33 gênante blunders die ons allemaal wel eens zijn overkomen

Reageer op artikel:
Waarom je een man die een beetje gek is never nooit mag laten gaan
Sluiten