Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 27 dec 2018

Waarom je eerst een bad guy tegenkomt voor je Mister Right ontmoet

Hij lachte naar je en je voelde je speciaal. Hij had een gave waardoor jij je het enige meisje op de wereld voelde. Maar wat je was, was juist niet het enige meisje voor hem, de bad guy. Gelukkig heb je door hem wel geleerd wat je zoekt in Mister Right.

De foute man, hij kon je laten smelten op commando, als hij naar je lachte. Als hij iets tegen je zei klopte je hart als een gek. Je handen trilden. En als hij je aanraakte werd je totaal week van binnen. Hij deed flirterig en speels en jij speelde het spel mee. Je was zijn meisje, voor even. Tot hij je liet vallen als een baksteen.

Soms dook hij later weer op. Dat was het ergste, als hij af en toe verdween en dan weer terug kwam. Want dan dan bleef je je maar afvragen wat hij nou wilde. Of hij iets in je zag. En zelfs al wist je diep van binnen dat hij je gebruikte, je had altijd hoop dat hij ineens wél een relatie zou willen. Dat jij de persoon was die hem zou kunnen veranderen.

Maar zou je hem nog steeds willen als hij ineen een good guy werd?

Of zou dan blijken dat hij helemaal niet de juiste man was voor jou? Want was het niet alleen het spel wat het zo opwindend maakte? En hadden jullie verder eigenlijk wel iets gemeen? Hadden jullie eindeloos lange gesprekken? Konden jullie onwijs om elkaar lachen? Dachten jullie hetzelfde over de toekomst? Zou je dezelfde man nog willen als hij je iedere ochtend en avond zou appen met complimentjes en romantische, zoetsappige berichtjes?

Door de foute man leer je wat je zoekt in de liefde

Juist door de bad guy weet je wat je niet wil in een man. En ook wanneer iemand wel de ware voor je is. Want het gaat niet alleen om de aantrekkingskracht en de spanning. Het gaat ook om hoe lief hij voor je is. En bovenal: hoe groot jullie klik is. Een echte klik. Fysiek én mentaal.

Je leert dat je meer verdient

Dat een man je niet hoort te kwetsen. Dat je meer verdient dat dagen bij je telefoon wachten in onzekerheid. Niet wetend wat hij doet, met wie hij nog meer is, waarom hij niet appt.

Je leert dat je een man verdient die je op handen draagt. Voor wie je zijn prinsesje bent. Je verdient een man die je gelukkig maakt en bovenal, die jou gelukkig wíl maken. Want hij geeft om meer dan zichzelf. Hij geeft om jou.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Liefde overwint alles: ‘Mijn vriend zit al vier jaar in de gevangenis’liefde-overwint-alles-gevangenis-770x462

Reageer op artikel:
Waarom je eerst een bad guy tegenkomt voor je Mister Right ontmoet
Sluiten