Waarom je haar kleuren je véél meer oplevert dan alleen een mooie coupe

Je haar kleuren is zoveel meer dan alleen je lokken van een nieuw tintje voorzien. Er verandert iets van binnen. Je voelt je goed, je straalt. En dat ziet de buitenwereld ook.

Met een nieuwe haarkleur kun je je soms helemaal herboren voelen. Het maakt niet uit of je alleen highlights hebt, of dat je gaat voor een complete granny look. Je straalt als je in de spiegel kijkt en je geniet van alle complimentjes over je frisse coupe. Je haar verven doet wat met je.

Je hebt lef

Je bent niet bang voor verandering als je de stap durft te zetten om je haar te verven. Ja, misschien ben je wel een beetje huiverig dat die nieuwe kleur je niet zo goed zal staan, maar – boeiend – je doet het tóch.

Je wordt een beest in bed

Uit onderzoek van de Nottingham Trent University blijkt dat vrouwen zich aantrekkelijker voelen nadat ze hun haar hebben geverfd. Ze voelen zich ook opstandiger en seksueel opgewonden. Opeens heb je geen schroom meer om die knappe kerel mee naar huis te slepen.

Je kunt beter omgaan met kritiek

Je voelt je een echte powervrouw met die nieuwe coupe. Je kunt de hele wereld aan. Kritiek neem je niet persoonlijk op. Je ziet het als een manier om een nóg betere versie van jezelf te worden.

Je wordt impulsiever

Klaar met je granny hair? Dan ga je toch gewoon voor een pasteltintje à la Kylie. En wat dacht je van de nieuwste trend: Pumpkin spice hair. Je bent de favoriete klant van je kapper.

Je verdient meer

Dat komt doordat je meer zelfvertrouwen hebt. Uit Brits onderzoek blijkt dat vrouwen die hun haar hebben geverfd, eerder om salarisverhoging durven te vragen. You go girl.

Kijk mee naar de mooiste paardenstaarten voor de winter

Klik op de foto en bekijk welke staarten helemaal hot zijn deze winter.

Reageer op artikel:
Waarom je haar kleuren je véél meer oplevert dan alleen een mooie coupe
Sluiten