wpk-admin
wpk-admin Nieuws 25 feb 2018

Waarom je maar geen ronde billen krijgt? Je eet te wéínig

Het probleem waar veel vrouwen mee lopen: hoe krijg je in hemelsnaam van die mooie, ronde billen? Je staat regelmatig in de sportschool je keiharde best te doen om je billen te trainen, maar niks lijkt te werken. Fitness expert Marta Mielczarska deelt haar geheim: je eet te weinig.

Waarom je billen niet rond worden? Je eet te weinig

Het mag duidelijk zijn dat Marta weet waar ze het over heeft. Als personal trainer en deelnemer aan bikiniwedstrijden, heeft ze behoorlijk wat ervaring met het kweken van een ronde bips. En ze deelt graag haar geheim. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vertelt Marta dat je juist veel moet eten om ronde billen te krijgen: “Je eetpatroon moet wel gezond zijn, maar je moet ook echt VEEL eten.”

Spiermassa door calorieën

Het komt erop neer dat je, om je bilspieren goed te trainen, meer calorieën binnen moet krijgen dan normaal. Veel mensen denken dat je daar ‘dik’ van wordt, maar niets is minder waar. Als je daarbij genoeg traint, bouw je juist spiermassa op, en daarbij dus ook bilspieren.

Zo at Marta voorheen gemiddeld 1800 calorieën per dag, maar dat heeft ze inmiddels opgeschroefd naar 2200. Dit is omdat je billen dankzij de extra calorieën spiermassa op kunnen bouwen, wat absoluut nodig is om een volle bips te krijgen. Zonder spiermassa wordt het namelijk maar een slap zooitje, en dat is juist waar je van af wilt.

Meer eten is het geheim tot ronde billen

Zorg er dus voor dat je een goed dieet aanhoudt, waarbij je voldoende calorieën binnenkrijgt naast je sportschema. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat telt. Ook een uitgebreid work out-plan doet wonderen voor een mooi achterwerk. Als je net zo’n booty als Marta wilt kweken, ga er dan maar vanuit dat je zes dagen per week in ge gym staat. Da’s pittig, inderdaad.

Is dat voor jou nou wat veel van het goede? Dan kan het ook helpen om een paar keer met een personal trainer af te spreken. Deze weet precies wat je wel en niet moet doen om jouw gewenste resultaat te behalen.

Reageer op artikel:
Waarom je maar geen ronde billen krijgt? Je eet te wéínig
Sluiten