Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 mei 2015

Waarom je ’s ochtends klaarmaken voor werk één van de verschrikkelijkste dingen ooit is

We vrezen dat dit artikel alleen dames zal aanspreken die zich dag in dag uit naar hun kantoor/andere werkomgeving slepen. Iedere ochtend hetzelfde ritueel met alle ergernissen die daar bij horen. Een absoluut feestje. De volgende reeks aan evenementen moét je dan ook wel herkennen als kantoormeisje. Zucht.

07:00

De wekker gaat. DE WEKKER GAAT. IK BEN WAKKER. Zucht.. Helemaal niet. Ik ben nog zó moe. Nog heel even snoozen? Vooruit. Nog heel even snooz..

08:15

Hmmm… hoe laat is het? 08:15?!?!?! Waarom is mijn wekker niet meer afgegaan? Shit, ik moet mijn wekker gewoon uit hebben gedrukt in plaats van op snooze. Oke, snel! Douchen!

08:30

Oke, gelukt. Ha! Wacht. Waarom is mijn haar nog zo kleverig? #%&@!$&..

08:40

Goed. Snel föhnen, mijn make-up, kleren. Wat moet ik áán?! Eh, first things first: make-up.

09:00

Echt, van álle dagen wil mijn winged eyeliner uitgerekend vandaag niet lukken. Dan niet, ik haal alles er wel weer af.

09:15

Ik zie er echt verschrikkelijk uit. Serieus. Het was nog beter toen ik net uit bed kwam. Oh.. Kon ik maar weer in bed gaan liggen..

09:20

TIJD VOOR KOFFIE! Serieus, hoe doen mensen het ’s ochtends zonder koffie? Hoe? Gelukkig hoef ik niet zonder. Maar.. Waar. Waar is mijn koffie. Waar is mijn koffie. Oh nee. Nee, nee. Nee. NEE. Hoe kan het op zijn? Mijn huisgenoot natuurlijk. Fan-tastische timing. Dan maar drapkoffie op kantoor. Ik haat deze dag nu al.

09:30

Oke nu moet er tempo achter. Wat ga ik aantrekken? Mijn badjas zit zo lekker.. Oke. Een broek? Nee een rokje. Wacht, te koud. Een broek dan maar. Maar dan moet er wel een leuk topje op. Kan deze nog? Nee, een koffievlek. Nouja ziet niemand toch? Alleen ik, en mij kan het niks schelen. Dat viel mee!

09:40

Jas aan, check. Schoenen.. welke schoenen. Pumps? Ook zo koud. Laarsjes? Ze passen niet echt bij mijn broek.. Gympen! Ja! Oh wacht ik heb natuurlijk die belangrijke vergadering. Dan had ik sowieso iets anders aan moeten trekken.. Heb ik nog tijd?

09:50

IK GA ZO TE LAAT KOMEN VOOR WERK.

Gelukkig heb je nu nog 21 uur voordat de wekker weer gaat..

Reageer op artikel:
Waarom je ’s ochtends klaarmaken voor werk één van de verschrikkelijkste dingen ooit is
Sluiten