Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 11 mrt 2016

6 x waarom je vriendinnen wil zijn met het meisje dat zegt waar het op staat

Misschien lijkt ze soms té recht voor z'n raap, maar eigenlijk heb je aan haar het meest: een vriendin die zegt waar het op staat. Zij is eerlijk en zal je nooit voor lul laten lopen. Wij leggen je precies uit waarom.

1. Ze is eerlijk over hoe je eruit ziet

Heb je iets tussen je tanden, zit je haar raar of past dat shirtje gewoon écht niet bij jouw huidskleur? Zij zal het eerlijk toegeven als je er gewoon wat minder uitziet. En nee, dit is niet onaardig. Beter iemand die het toegeeft, dan dat jij voor aap loopt.

2. Ze vertelt het je als je raar gedrag vertoont

Of het nou tegen jezelf of anderen is, als jij je raar of onaardig gedraagt, zal zij het je laten weten. Ze zal je ook helpen jezelf weer terug te vinden. Als je raar doet tegen haarzelf, dan zal zij dit ook laten weten. Ze laat niet over zich heenlopen en daarom praten jullie alles direct uit.

3. Ze heeft een fake-girl radar

Hoe handig is dit?! Mensen die recht voor z’n raap zijn, zijn vaak ook mega observerend en halen zo de slechte en goede personen uit elkaar. Zij zal dan ook eerlijk zijn over jouw nieuwe vriendinnen of lover.

4. Zij is jouw beste adviseur

Relatietherapeut, psycholoog en seksuoloog; het lijkt wel alsof zij overal haar diploma in heeft. Jij blij, want zo kan je altijd bij haar terecht. En het is geen ja-knikker. Daarom zal je altijd een eerlijk en oprecht antwoord krijgen.

5. Ze laat je beter voelen

Heeft hij je gedumpt of heb je een slechte avond? Zij zal je beter laten voelen en die avond jouw aandacht van het onderwerp afhalen. Ze zal je vertellen hem te laten gaan en alle positieve punten zonder hem opnoemen. Wat een top wijf.

6. Loyaliteit is door haar uitgevonden

Last but not least: zij is de loyaalste vriendin die je ooit zal krijgen. Op elk moment van de dag staat zij voor je klaar en ze zal de schouder zijn om op te huilen of de vriendin om mee te lachen. Het is haar voornaamste doel om jou weer goed te laten voelen.

Al met al is zij de beste vriendin die jij je kan wensen. Koester haar, want met haar wil je oud worden.

Dit wil je ook lezen:Dit is jouw ideale beste vriendin volgens je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
6 x waarom je vriendinnen wil zijn met het meisje dat zegt waar het op staat
Sluiten