Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 mei 2016

Waarom je wilt wachten op de man die écht voor jou kiest

Stop met genoegen nemen met mannen die halfslachtige beloftes doen. Met mannen die ruimte overlaten voor andere vrouwen. Stop met compromissen sluiten in de liefde. Want je verdient iemand die écht voor je kiest. Als je dit leest, weet je zeker waarom je op die ene wilt wachten.

Hij ziet zijn toekomst met jou

Jullie plannen niet alleen gerust een vakantie voor aan het einde van het jaar, maar je hoort hem soms ook praten over als jullie later oud zijn. Of ouder. Dan zegt hij dingen als ‘als wij later een eigen huis hebben’ of: ‘als wij later kinderen hebben’. Je vindt het heerlijk als hij dat soort dingen zegt. Want je weet zeker dat hij jou in zijn toekomst ziet. Dat hij echt voor jou kiest.

Hij wil geen andere vrouwen

Oh, misschien zal hij soms nog best zijn hoofd omdraaien als een mooie vrouw voorbij loopt. Maar het benauwt hem niet als hij denkt aan dat hij de rest van zijn leven alleen nog maar met jou is. Want hij houdt van jou en het liefste wat hij doet is tijd met jou doorbrengen. Hij hoeft geen seks met andere vrouwen, want alleen met jou voelt het of het ‘klopt’.

Hij zou je nooit pijn willen doen

Als hij ook maar denkt aan dat iemand jou pijn doet, zie je hem langzaam boos worden. Als je huilt om je eigen stommiteiten, zegt hij dat je niet zo streng moet zijn voor jezelf en dat hij je niet zo wil zien. Omdat hij wil dat je altijd happy bent. Hij zou jou dan ook nooit pijn kunnen doen. Want als hij jou pijn doet, doet hij zichzelf ook pijn. Jouw gevoelens zijn alles voor hem.

Hij is niet egoistisch

Hij zet jou op de eeste plek en denkt niet alleen aan zichzelf. Hij zal altijd vragen wat jou uitkomt, wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt. Het enige waar hij egoïstisch in is, is dat hij jou kiest omdat híj jou wil. Omdat dat is waar hij gelukkig van wordt. Maar eh, dat nemen we ‘m niet kwalijk hoor.

LEES OOK: Wanneer je zelfs de liefste man niet meer gelooft

Reageer op artikel:
Waarom je wilt wachten op de man die écht voor jou kiest
Sluiten